Ce spune Pep Guardiola despre Balonul de Aur 2023

Pep Guardiola Balonul de Aur 2023 Erling Haaland Lionel Messi Fotbal extern Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 17:43
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 17:42

Gala de la Paris va începe luni seară, de la ora 21:45, și e LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro - AICI.

Ediția trecută, Karim Benzema a fost marele câștigător al Balonului de Aur. Iar în 2023, după cum spune jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, Lionel Messi îl va adjudeca pe al optulea!

Ce spune Pep Guardiola despre Balonul de Aur 2023

Pep Guardiola a vorbit despre decernarea Balonului de Aur și a subliniat că atât Lionel Messi, cât și Erling Haaland merită să câștige premiul, pentru sezoanele pe care le-au avut amândoi.

Antrenorul lui Manchester City a mai evidențiat că, în fapt, ar trebui să se ofere două Baloane de Aur ediția aceasta, pentru Erling Haaland și Lionel Messi

„Simt o mare afecțiune penru Messi și Haaland. Dacă Messi câștigă, va fi meritat, pentru că a câștigat Campionatul mondial. Dacă Haaland câștigă, va fi meritat, pentru că a avut un sezon grozav. 

Ambii ar trebui să câștige premiul. Ambii îl merită!”, au fost cuvintele lui Pep Guardiola, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Programul zilei de la Balonul Aur 2023

Ora 18:15: Organizatorii vor anunța o parte a clasamentului pentru Balonul de Aur 2023, atât la fotbal masculin, cât și la fotbal feminin.

Ora 20:30: Primele staruri își vor face apariția pe covorul roșu de la Théâtre du Châtelet, din Paris.

Ora 21:45: Startul ceromiei Balonul de Aur. În cadrul galei se vor acorda următoarele premii: Balonul de Aur (acordat celui mai bun fotbalist și celei mai bune fotbaliste), Kopa Trophy (acordat celui mai bun tânăr jucător), Yachine Trophy (acordat celui mai bun portar), Gerd Müller Trophy (acordat celui mai bun atacant), Socrates Prize (oferit unui fotbalist implicat în proiecte sociale și caritabile) și Club of the Year Trophy (acordat celui mai bun club).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!