Danny Makkelie arbitru Portugalia Ronaldo Serbia Fotbal extern

Arbitrul care nu a validat golul lui Ronaldo contra Serbiei rupe tacerea! "Lucram mult pentru a lua cele mai bune decizii!"

Serbia si Portugalia au remizat, 2-2, insa nu a fost o partida fara dramatism.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 10:47
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 10:51

Un scandal urias s-a iscat dupa partida dintre Serbia si Portugalia incheiata 2-2, dupa ce la ultima faza Ronaldo a trimis o minge care a depasit linia portii echipei adverse, dar arbitrii nu au vazut si nu au acordat golul.

Olandezul care a arbitrat partida, Danny Makele, si-a facut 'mea culpa' dupa meci si a recunoscut greseala.

  • Arbitrul care nu a validat golul lui Ronaldo contra Serbiei rupe tacerea! In calitate de arbitrii, lucram mult pentru a lua cele mai bune decizii!

"Tot ce pot sa spun este faptul ca mi-am cerut scuze selectionerului, Fernando Santos, dar si echipei Portugaliei pentru ce s-a intamplat. In calitate de echipa a arbitrilor, noi lucram mult pentru a lua cele mai bune decizii si cand se intampla astfel de situatii, nu suntem deloc multumiti", a spus centralul.

FIFA si UEFA nu au fost nici ele tacute, iar cele doua foruri au motivat decizia lipsei VAR din pricina pandemiei de COVID, iar despre tehnologia de linia portii au spus ca aceasta e implementata de tara gazda a meciului si ca nu e de competenta lor sa se implice.

Pentru Portugalia urmeaza meciul cu Luxemburg, al treilea din preliminarii, insa lusitanii raman cu un gust amar, dupa ce puteau sa aiba 6 puncte dupa doua meciuri, dar decizia arbitriilor i-a privat de asta.

Modifică setările cookies