VIDEO EXCLUSIV "Îl doare în pălărie pe el de ruptura legăturilor!" Transferul lui Stanciu, analizat în direct de Dumitru Dragomir 

Dumitru Dragomir, fost șef al LPF, a vorbit în direct, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:19
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:35

Mijlocașul român a primit o ofertă "greu de refuzat" din partea formației chineze Wuhan FC, anunță publicația cehă Idnes, care precizează că și Slavia Praga este dispusă să renunțe la Stanciu în această iarnă. Cehii anunță plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Wuhan FC, formație care a evitat la limită retrogradarea în sezonul trecut, ar oferi o sumă apropiată de cea plătită de Slavia Praga în 2019, când l-a transferat pe Stanciu de la Al Ahli, adică aproximativ patru milioane de euro.  Dumitru Dragomir a comentat la Ora Exactă în Sport transferul lui Nicolae Stanciu. 

Fostul președinte al Ligii susține că Stanciu nu se gândește că ar putea pierde naționala întrucât primează aspectul financiar.

"Este fotbalist la maturitate, fotbalist bun. Părerea mea e că oriunde se duce va face treabă bună și va câștiga bani mulți. Îl doare în pălărie pe el de ruptura legăturilor. Pe el îl interesează să-și ia banul, că mai are câțiva ani și termină. Dacă nu-și face o afacere, din ce trăiește?

Viața de fotbalist e foarte scurtă, foarte ieftină, la unii. 3-4 dintr-o generație trăiesc bine, dar restul sunt cu foamea în gât. Tu te-ai aduce în Germania pe 1 milion de euro sau în China pe 4? 3 ia sigur!", a declarat Dragomir, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies