Stranieri

Anamaria Prodan mai dă o lovitură pe piața transferurilor! A ajuns în Praga pentru a pune la punct plecarea lui Stanciu. Cât ar urma să câștige mijlocașul în China

Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga, e cotat la 7 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 15:30
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 15:48

Nicolae Stanciu poate da lovitura carierei din punct de vedere financiar. Impresara jucătorului, Anamaria Prodan, a ajuns azi în Praga. 

Schimbată total, fără să mai vorbească în ultimul timp despre scandaluri sau temele de interes din fotbal, Anamaria Prodan reușește să mai dea o lovitură în zona transferurilor: îl duce pe Nicolae Stanciu într-un campionat unde mijlocașul naționalei se poate îmbogăți, China.

  • Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu a mai apărut în spațiul media în ultimul timp și a pus la punct planul pentru ca fotbalistul născut în Alba Iulia să schimbe campionatul. Din informațiile Sport.ro, playmaker-ul tricolorilor era dorit de mai multe echipe și, se pare, Wuhan pare a fi cea mai avantajoasă destinație în cariera sa fotbalistică. 

Din informațiile Sport.ro, Anamaria Prodan lucrează de două săptămâni la transferul lui Nicolae Stanciu la Wuhan. Agenta FIFA a ajuns azi în Praga și discută toate detaliile transferului liderului naționalei în China pentru ca mutarea să se concretizeze. 

Stanciu ar urma să câștige un salariu de 3 milioane de dolari pe sezon, iar cehii susțin că Wuhan ar urma să plătească 4 milioane de euro celor de la Slavia Praga. 

Prodan reușește astfel să mai dea o lovitură după ce tot prin intermediul ei Stanciu se transferase de la Anderlech la Sparta Praga, pentru 3,75 milioane de euro, în 2018.

  • 7 milioane de euro e cota lui Stanciu
  • 8 milioane de euro valora Stanciu în octombrie 2016
  • 11 goluri în 54 de meciuri la națională  a marcat fotbalistul în vârstă de 28 de ani

Stanciu (28 de ani) este unul dintre cei mai experimentați jucători din actuala națională a României, cu 55 de meciuri, 11 goluri și un turneu final (EURO 2016) sub tricolor.

Sezonul trecut a fost unul excelent pentru Stanciu, care a marcat 16 goluri și a oferit 8 pase decisive în 45 de jocuri, iar la finalul sezonului a fost desemnat cel mai bun jucător al Slaviei de către fani.

  • 6 goluri și 8 pase decisive a reușit Stanciu la Slavia în cele 27 de meciuri din acest sezon
  • Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga și Al Ahli sunt echipele la care a mai jucat Stanciu

Cehii anunță plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Mijlocașul român a primit o ofertă "greu de refuzat" din partea formației chineze Wuhan FC, anunță publicația cehă Idnes, care precizează că și Slavia Praga este dispusă să renunțe la Stanciu în această iarnă.

Wuhan FC, formație care a evitat la limită retrogradarea în sezonul trecut, ar oferi o sumă apropiată de cea plătită de Slavia Praga în 2019, când l-a transferat pe Stanciu de la Al Ahli, adică aproximativ patru milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies