SOC | Mayweather si-a anuntat revenirea si intra IN CUSCA cu McGregor! Veste de ULTIMA ORA: "Negociez cu UFC pentru un MEGA-FIGHT!"
Marti 17 Aprilie 2018, 10:40

SOC | Mayweather si-a anuntat revenirea si intra IN CUSCA cu McGregor! Veste de ULTIMA ORA: "Negociez cu UFC pentru un MEGA-FIGHT!"

Floyd Mayweather si-a anuntat revenirea.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Pugilistul american s-a retras in vara trecuta, insa afirma ca este pregatit sa revina. Mayweather spune ca va reveni doar in octagon, in cusca de MMA, pentru a lupta in revansa cu McGregor.

Floyd Mayweather a recunoscut ca se afla in negocieri avansate cu Dana White, presedintele UFC, pentru a semna un contract urias.

"M-am retras, a fost grozav, dar asa cum stie toata lumea se poate reveni dupa o retragere. Este posibil sa revin? Da, dar daca o fac, trebuie sa fie in octagon. Daca eu si echipa mea ajungem la un acord cu Dana White si UFC pentru un mega-fight, un mega-show, una dintre lupte poate fi impotriva lui McGregor. Nu stim deocamdata",
a declarat Floyd Mayweather.

 Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”