FABULOS! La doar 22 de ani, Kylie Jenner are o avere mai mare decat Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather sau LeBron James! Cum este posibil

kylie jenner Cristiano Ronaldo Floyd Mayweather Jenner Cosmetics Lebron James Virale FABULOS! La doar 22 de ani, Kylie Jenner are o avere mai mare decat Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather sau LeBron James! Cum a fost posibil
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Martie 2021, 14:50
Data actualizarii: Luni 22 Martie 2021, 15:54

Potrivit Forbes, Kylie Jenner este cea mai bine platita celebritate din lume.

Ea a castigat in 2020 nu mai putin de 590 de milioane de dolari, depasindu-l categoric la acest capitol pe Kanye West, care a facut 'doar' 170 de milioane in anul in care s-a declansat pandemia de coronavirus.

Astfel, la varsta de doar 22 de ani, Jenner a ajuns la o avere totala de 900 de milioane de dolari, mai mult decat Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather sau LeBron James.

  • FABULOS! La doar 22 de ani, Kylie Jenner are o avere mai mare decat Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather sau LeBron James! Cum a fost posibil

Ea a reusit sa aduna aceasta suma absolut halucinanta din afacerea cu cosmetice pe care o detine, Kylie Cosmetics, care a vandut in primii ani produse de aproximativ 630 milioane de dolari.

Mai mult, in noiembrie 2019, Jenner a vandut o parte importanta de actiuni catre Coty Inc. pentru 600 de milioane de euro, fapt ce a facut ca afacerea sa fie evaluata la 1.2 miliarde de dolari, potrivit mensxp.com.

De asemenea, Jenner a castigat bani destul de buni din participarea la reality show-ul 'Keeping Up Wih The Kardashians', in care a debutat pe cand avea numai 9 ani.

Potrivit presei din Statele Unite, ea ar fi castigat 30 milioane de dolari pentru fiecare sezon al show-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!