Lovitura de proportii pentru Mourinho! Portughezul, BLOCAT de Manchester United! De ce nu poate antrena

Lovitura de proportii pentru Mourinho! Portughezul, BLOCAT de Manchester United! De ce nu poate antrena

Jose Mourinho a plecat de la Manchester cu 17 de milioane in conturi. 

Mourinho a fost demis de Manchester United in luna decembrie dupa un sezon extrem de slab. Portughezul a fost platit cu 17 de milioane de euro, iar acum e dorit de Real Madrid.

Spaniolii se lovesc insa de o problema. Manchester United i-a achitat clauza de reziliere lui Mourinho cu conditia ca portughezul sa nu lucreze la alt club in urmatoarele 12 luni. Mourinho avea o clauza asemanatoare la Chelsea, iar United a trebuit sa plateasca bani rivalei din Londra ca sa-l angajeze pe portughez in 2016.

Potrivit The Sun, Florentino Perez trebuie sa plateasca 12 milioane de euro catre United daca vrea sa-l anngajeze pe Mourinho in 2019.

Jose Mourinho a oferit primul interviu dupa despartirea de Manchester United si a lansat un atac furibund la adresa lui Sir Alex Ferguson, omul care a contribuit decisiv la demiterea sa.

"Sunt un antrenor foarte tanar, am antrenat multi ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am castigat o competitie Europeana in doi ani, nu in 20. Am castigat o Cupa a Angliei in doi ani, nu in 20. Am fost pe locul doi in Premier in sase luni, nu in sase ani, am ajuns in a doua finala a FA Cup cu cateva luni in urma, nu cu ani in urma", a fost declaratia lui Mourinho pentru Correio da Manha.

"Ar fi o mare onoare sa revin la Real Madrid sau la Inter, dar in acest moment tu esti singurul cu care vorbesc", i-a spus Mourinho reporterului portughez, referindu-se la negocierile cu Real. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies