Lovitura de proportii pentru Mourinho! Portughezul, BLOCAT de Manchester United! De ce nu poate antrena

Lovitura de proportii pentru Mourinho! Portughezul, BLOCAT de Manchester United! De ce nu poate antrena

Jose Mourinho a plecat de la Manchester cu 17 de milioane in conturi. 

Mourinho a fost demis de Manchester United in luna decembrie dupa un sezon extrem de slab. Portughezul a fost platit cu 17 de milioane de euro, iar acum e dorit de Real Madrid.

Spaniolii se lovesc insa de o problema. Manchester United i-a achitat clauza de reziliere lui Mourinho cu conditia ca portughezul sa nu lucreze la alt club in urmatoarele 12 luni. Mourinho avea o clauza asemanatoare la Chelsea, iar United a trebuit sa plateasca bani rivalei din Londra ca sa-l angajeze pe portughez in 2016.

Potrivit The Sun, Florentino Perez trebuie sa plateasca 12 milioane de euro catre United daca vrea sa-l anngajeze pe Mourinho in 2019.

Jose Mourinho a oferit primul interviu dupa despartirea de Manchester United si a lansat un atac furibund la adresa lui Sir Alex Ferguson, omul care a contribuit decisiv la demiterea sa.

"Sunt un antrenor foarte tanar, am antrenat multi ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am castigat o competitie Europeana in doi ani, nu in 20. Am castigat o Cupa a Angliei in doi ani, nu in 20. Am fost pe locul doi in Premier in sase luni, nu in sase ani, am ajuns in a doua finala a FA Cup cu cateva luni in urma, nu cu ani in urma", a fost declaratia lui Mourinho pentru Correio da Manha.

"Ar fi o mare onoare sa revin la Real Madrid sau la Inter, dar in acest moment tu esti singurul cu care vorbesc", i-a spus Mourinho reporterului portughez, referindu-se la negocierile cu Real. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT