Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Motivul incredibil pentru care Cristiano Ronaldo s-a mutat din locuința din Manchester. Ce l-a deranjat pe portughez 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 14:38
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 14:49

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat pe o proprietate din Manchester, însă au fost nevoiți să se mute după doar câteva săptămâni. 

Evaluată la aproximativ șapte milioane de euro, locuința nu a fost pe placul starului portughez, din cauza zgomotului făcut de niște oi care se aflau în preajma conacului. 

Deranjat de faptul că nu se poate odihni așa cum trebuie, Ronaldo a hotărât să se mute de acolo într-o locuință din Cheshire, evaluată la aproximativ 4 milioane de euro, după cum se arată în The Mirror. 

Noua casă dispune de mai multe dormitoare, cinema, piscină, garaj pentru patru mașini și alte facilități care l-au încântat pe jucătorul de la United. 


Discurs motivațional la revenire 
 

Starul portughez s-a întors în Premier League după 12 ani și își dorește să obțină rezultate spectaculoase la United. 

Pentru a-și motiva colegii de echipă să muncească și să lupte pentru a fi cei mai buni, Cristiano Ronaldo a ținut un discurs spectaculos în vestiar. 

"Discursul lui Ronaldo a fost foarte puternic și înălțător. Întregul grup de jucători și staff-ul l-au ascultat în liniște", a declarat o sursă pentru SunSport.

"M-am întors la Manchester United pentru două motive. Primul este pentru că iubesc acest club. Al doilea este pentru că îmi place mentalitatea de învingător care este prezentă la acest club. Nu m-am întors să fiu o majoretă. Dacă vreți să reușiți, atunci trebuie să iubiți acest club din tot sufletul vostru.

Trebuie să mâncați, să dormiți și să luptați cu gândul la acest club. Fie că jucați sau nu, trebuie să vă ajutați colegii și să dați mereu 100% pentru club. Sunt aici să câștig. Victoriile ne aduc fericire. Vreau să fiu fericit, voi vreți?", a fost discursul ținut de Ronaldo în vestiar. 

Modifică setările cookies