(P) Echipamente de protecție și biocide pentru 30 de spitale din România. Ilie Dumitrescu, ambasadorul campaniei Superbet #PariemPeBine

(P) Echipamente de protecție și biocide pentru 30 de spitale din România. Ilie Dumitrescu, ambasadorul campaniei Superbet #PariemPeBine

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și, cu ajutorul Asociației INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, donează echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România.

București, Luni 11 Mai 2020

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și, cu ajutorul Asociației INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, donează echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România.

Superbet e recunoscător pentru eforturile uriașe pe care personalul medical le face zi și noapte și se alătură marilor actori din economie care susțin eroii din sistemul sanitar. Kit-urile pregătite alaturi de partenerii de la INACO pentru unitățile sanitare din 20 de județe, cele mai solicitate în acest moment în lupta cu noul tip de coronavirus, au plecat spre destinațiile unde sunt atât de așteptate și de necesare. Acestea vor fi livrate spitalelor de voluntarii Superbet din țară, până Miercuri 13 Mai.

“Ca fost medic chirurg, știu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situație de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort național de ajutorare a sistemului medical și mulțumesc echipei noastre pentru implicare, atât în București cât mai ales în cele 23 de orașe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va crește și pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulțumesc de asemenea și partenerilor de la INACO și îi felicit pentru toate acțiunile pe care le întreprind.”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet.

Voluntarii Superbet și INACO, prezenți pentru a tria, repartiza și încărca toate kiturile, au avut parte și de o SuperSurpriză. Li s-a alăturat și legendarul Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet. 

“Sunt fericit și onorat fiindcă particip la această acțiune. Am fost impresionat de gestul Superbet, prima companie din domeniul pariurilor sportive care a acționat pentru a-i ajuta pe eroii zilelor noastre, medicii din linia întâi. Înțeleg reflexul tuturor de a se autoproteja în această perioadă, dar Superbet a trecut la nivelul următor și a demonstrat că este un membru activ al comunității, capabil să facă diferența în momentele dificile.”, sunt cuvintele lui Ilie Dumitrescu.

Pe lângă cele 30 de spitale din 23 de orașe care vor primi câte un pachet standard cu echipamente de protecție și biocide, ȋn cadrul campaniei Superbet #PariemPeBine, va fi echipat cu pereți protectori antibacterieni și un etaj de la Spitalul Universitar din București.

“Fiecare echipament înseamnă o viață protejată. Ne referim la viețile celor care au grijă de noi și care ne sunt speranța în lupta cu noul tip de coronavirus: membrii personalului medical. Toți producătorii și furnizorii la care am apelat sunt companii românești care au reușit să servească această nevoie acută de echipamente de protecție. Le mulțumesc pentru viteza, operativitatea și calitatea produselor cu care mergem alături de Superbet  la cele 30 de spitale, de pe întreg teritoriul României.”, a concluzionat   Andreea Paul - președinte INACO.

Lista spitalelor beneficiare:

Spitalul Municipal Adjud

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

Spital de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare

Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad 

Spitalul General CF Brașov

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Instititul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” București

Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes" București

Spitalul Clinic "Colentina" București

Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” București

Spitalul Universitar Bucuresti

Spitalul de Pneumoftiziologie Călărasi

Spitalul Clinic CF Cluj Napoca

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca 

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Spitalul Clinic CF Constanța

Spitalul Clinic CF Craiova

Spitalul Judetean de Urgență Deva

Spitalul General CF Galați

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași 

Spitalul Clinic CF Iași

Spitalul Municipal Medgidia

Spitalul Clinic CF Oradea

Spitalul General CF Pașcani

Spitalul Municipal Petroșani

Spitalul Judetean de Urgență Piatra Neamț

Spitalul General CF Ploiești

Spitalul General CF Drobeta Turnul Severin

Spitalul General CF Sibiu

Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan Cel Nou” din Suceava 

Spitalul Clinic CF Timișoara

Această acțiune face parte din campania #PariemPeBine desfășurată de grupul Superbet și Fundația Superbet.

**************************************************************************

Despre SUPERBET, companie românească fondată în 2008

Cu peste 3500 de angajați, mai mult de 1200 de agenții în toată țară și o puternică prezența online, Superbet este liderul național din industria de Betting & Gaming și cel mai mare contribuabil la bugetul de stat. 

Superbet este prima companie din industria de profil care s-a implicat în lupta împotriva noului coronavirus. Prin Fundația Superbet, grupul derulează în permanență programe CSR prin care se implică în viața comunității.

Compania susține toate măsurile decise de autorități prin schimbări operaționale, prin care se asigură că angajații și clienții sunt în siguranță și aplică corect măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în condiții de distanțare socială odată cu reluarea treptată a activității.

Despre INACO – Inițiativa pentru Competitivitate 

INCO este o comunitate non-profit cu peste 60 de experți voluntari - economiști, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialiști în digitalizare, știință și tehnică, în relații internaționale, branding, comunicare și PR, social shaper, global futurist. 

Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educație digitală inteligentă, prin construcția de Smart Lab-uri 4.0 în toate unitățile de învățământ din ţară și instruirea profesorilor. În această perioadă, INACO alături de companii private din România, desfășoară un program de acțiuni și proiecte prin care acordă ajutor Sistemului Național de Sănătate în lupta împotriva noului Coronavirus. 

#PariemPeBine #Superbet #INACO

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați:  Nicoleta Amarandei, nicoleta@tudor-communication.ro, 0740 828 879.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trump a declarat război. ”Unul din cele mai grave pericole care există”
BRAT