coronavirus Noua Zeelanda Virale

Prima tara ca a CASTIGAT batalia cu COVID-19! Masurile de preventie s-au relaxat semnificativ

Multe tari se afla in izolare ca masura de preventie impotriva coronavirus, insa unele incep relaxarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Aprilie 2020, 15:33
Data actualizarii: Luni 27 Aprilie 2020, 15:35

Noua Zeelanda a obtinut o victorie importanta in batalia cu COVID-19, sustine premierul Jacinda Arden. Tara a urmat o strategie de preventie cu scopul de a elimina complet transmiterea coronavirusului pe teritoriul sau.

"Nu exista nicio transmisie comunitara nedetectata. Am castigat aceasta batalie.", a declarat Arden astazi. Ashley Bloomfield, directorul general de sanatate din Noua Zeelanda a declarat ca numarul scazut de infectati le da incredere ca si-au atins obiectivul de eliminare, potrivit Daily Mail Australia. Masurile de relaxare vor intra in vigoare astazi la ora 23:59, atunci cand se va trece de la nicelul 4 la nivelul 3.

Oficialii din Noua Zeelanda au mai declarat ca scopul lor este de a ajunge la un numar cat mai mic de cazuri, astfel incat sa fie capabili sa opreasca orice focar care este posibil sa mai apara.

Noua Zeelanda, cu un total de cinci milioane de locuitori, a raportat un singur caz nou de infectare cu coronavirus in ultimele 24 de ore. Astfel, tara are un total de 1222 de infectati si 19 decese.

Modifică setările cookies