Politistii sunt si INFRACTORI! Gesturile cu care si-au facut de RUSINE uniforma. Barbatii au platit cu INSIGNA

Politistii sunt si INFRACTORI! Gesturile cu care si-au facut de RUSINE uniforma. Barbatii au platit cu INSIGNA

Politia Nationala din Spania s-a confruntat cu un episod care nu face cinste celor care trebuie sa vegheze la respectarea legii.

Incidentul s-a produs la data de 19 decembrie, in capitala Madrid, o femeie de 27 de ani plangandu-se de o agresiune sexuala la care a fost supusa de doi politisti aflati in timpul serviciului.

Conform declaratiilor tinerei, aceasta ar fi fost urmarita pana la intrarea in blocul unde locuia, acolo unde unul dintre politisti a oprit-o pentru o perchezitie corporala, sustinand ca are de ascuns ceva. Doar ca actiunea acestuia, sub privirile celuilalt, a depasit limitele bunului simt, iberica trezindu-se cu mainile in sutien si cu pantalonii desfacuti.

Gesturile abuzive ale politistilor au fost urmate de un altul la fel de rusinos, care i-a deconspirat in cele din urma. Astfel, luand numarul de telefon al tinerei, acestia i-au trimis fetei mai multe fotografii nud, care au ajuns in cele din urma pe mana anchetatorilor. Pana la finalizarea cercetarilor, politistilor infractori le-au fost retrase toate drepturile, inclusiv insignele si pistoalele din dotare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Val de caniculă, dublat de furtuni în mai multe zone. Județele aflate sub cod portocaliu
BRAT
Modifică setările cookies