Poliția a stabilit vinovatul în cazul accidentului rutier în care a fost implicat Becali! Ce sancțiuni s-au dat

Gigi Becali FCSB Ionut Lutu Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 22:18
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 22:32

Gigi Becali (63 de ani) a început cu stângul această săptămână. Mașina patronului de la FCSB, implicată luni dimineață într-un accident rutier.

La volanul autorurismului se afla Ionuț Luțu, în timp ce Gigi Becali ocupa scaunul pasagerului. La fața locului s-a deplasat rapid un echipaj de poliție care i-a transportat pe cei implicați în accident la secție.

Ulterior, părțile implicate au dat declarații cu privire la modul în care s-a petrecut evenimentul, iar polițiștii au constatat pe baza celor susținute de cei doi șoferi că vina îi aparține lui Luțu, care nu a acordat prioritate, motiv pentru care a fost lăsat fără permis, pentru două luni de zile.

Nici șoferul din celălalt autoturism nu a scăpat nesancționat. Acesta a rămas și el fără carnet de conducere pentru trei luni, după ce polițiștii au descoperit că avea o alcolemie de 0.18%.

Explicațiile lui Becali după accident

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se facă vreun dosar penal. A fost și ploaia asta. Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!