Brad Pitt Angelina Jolie Virale

Lovitura sub centura pentru Angelina Jolie! E INCREDIBIL unde si-a dus Brad Pitt noua iubita. Cine si-ar fi imaginat asa ceva?

Actorul american de 56 de ani a intrat intr-o idila cu un fotomodel german cu aproape 30 de ani mai tanara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 14:49
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 14:53

Dupa ultimul gest facut de Brad Pitt, se pare ca n-a mai ramas nimic din relatia de iubire cu Angelina Jolie, una care a durat mai mult de un deceniu (2005-2016), cei doi fiind inclusiv casatoriti, pentru o scurta perioada, incepand din 2014. 

Intre timp, zilele trecute, Brad Pitt a socat lumea mondena dupa ce a fost vazut in compania unei tinere nemtoaice de numai 27 de ani, Nicole Poturalski, despre care se spune ca e de o asemanare izbitoare cu Angelina Jolie. Toate bune si frumoase, doar ca Brad Pitt a mers atat de departe incat si-a invitat proaspata iubita chiar in locatia de vis unde a avut loc nunta cu Angelina din urma cu 6 ani. Este vorba despre Castelul Miraval din sudul Frantei, o zona recunoscuta pentru vinurile roze de o calitate exceptionala. 

  • Lovitura sub centura pentru Angelina Jolie! E INCREDIBIL unde si-a dus Brad Pitt noua iubita. Cine si-ar fi imaginat asa ceva?

Astfel, un loc plin de semnificatii pentru cuplul "Brangelina" e folosit acum de Brad Pitt ca un cuibusor de nebunii alaturi de o alta femeie. Mai mult, acest castel a fost cumparat in 2011 de Brad si Angelina in schimbul a 60 de milioane de dolari, aflandu-se astfelin regim de coproprietate intre cei doi celebri actori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies