Brad Pitt Angelina Jolie Virale Lovitura sub centura pentru Angelina Jolie! E INCREDIBIL unde si-a dus Brad Pitt noua iubita. Cine si-ar fi imaginat asa ceva?

Lovitura sub centura pentru Angelina Jolie! E INCREDIBIL unde si-a dus Brad Pitt noua iubita. Cine si-ar fi imaginat asa ceva?

Actorul american de 56 de ani a intrat intr-o idila cu un fotomodel german cu aproape 30 de ani mai tanara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 14:49
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 14:53

Dupa ultimul gest facut de Brad Pitt, se pare ca n-a mai ramas nimic din relatia de iubire cu Angelina Jolie, una care a durat mai mult de un deceniu (2005-2016), cei doi fiind inclusiv casatoriti, pentru o scurta perioada, incepand din 2014. 

Intre timp, zilele trecute, Brad Pitt a socat lumea mondena dupa ce a fost vazut in compania unei tinere nemtoaice de numai 27 de ani, Nicole Poturalski, despre care se spune ca e de o asemanare izbitoare cu Angelina Jolie. Toate bune si frumoase, doar ca Brad Pitt a mers atat de departe incat si-a invitat proaspata iubita chiar in locatia de vis unde a avut loc nunta cu Angelina din urma cu 6 ani. Este vorba despre Castelul Miraval din sudul Frantei, o zona recunoscuta pentru vinurile roze de o calitate exceptionala. 

  • Lovitura sub centura pentru Angelina Jolie! E INCREDIBIL unde si-a dus Brad Pitt noua iubita. Cine si-ar fi imaginat asa ceva?

Astfel, un loc plin de semnificatii pentru cuplul "Brangelina" e folosit acum de Brad Pitt ca un cuibusor de nebunii alaturi de o alta femeie. Mai mult, acest castel a fost cumparat in 2011 de Brad si Angelina in schimbul a 60 de milioane de dolari, aflandu-se astfelin regim de coproprietate intre cei doi celebri actori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!