youtube Virale

Ei sunt cei mai BOGATI copii din lume. N-au implinit inca 10 ani, dar stiu sa faca BANI pe banda rulanta

  Revista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti Youtuberi din lume, iar printre laureati se afla doi copii de varste foarte fragede.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 17:02

Pentru al treilea an la rand, americanul Ryan Kaji, un baietel de 9 ani din statul american Texas, se afla pe primul loc in clasamentul alcatuit de specialisti pe baza veniturilor provenite din reteaua de socializare Youtube. 

  • Ei sunt cei mai BOGATI copii din lume. N-au implinit inca 10 ani, dar stiu sa faca BANI pe banda rulanta

In ultima perioada analizata (iunie 2019 - iunie 2020), Ryan a strans aproape 30 de milioane de dolari, principala sa ocupatie fiind testarea unor diverse jucarii si apoi postarea imaginilor in spatiul virtual. Astfel, canalul sau de pe Youtube, "Ryan`s World" se bucura de o popularitate iesita din comun, iar baiatul si familia sa se bucura din plin de acest statut de "influenceri" de top.

La fel de interesant e si faptul ca Ryan Kaji nu e singurul copil din Top 10, pe pozitia a sasea fiind o rusoaica de 6 ani, Nastya. Aceasta a strans la randul ei aproximativ 20 de milioane de dolari nefacand altceva decat sa se joace prin casa alaturi de tatal sau.

Modifică setările cookies