Au inceput o afacere in pandemie de la 0 si tocmai au semnat contracte de 35 de milioane de euro! Oricine putea fi in locul lor: cu ce se ocupa

Au inceput o afacere in pandemie de la 0 si tocmai au semnat contracte de 35 de milioane de euro! Oricine putea fi in locul lor: cu ce se ocupa

Un cuplu din Marea Britanie a dat lovitura cu afacerea deschisa cu doar 12 saptamani in urma. 

Andrew si Rachel Montague si-au infiintat compania de dezinfectanti pentru maini in luna martie, chiar cand pandemia a lovit mare parte din Europa si au dat lovitura. 

Cuplul, detine o companie de investii si dezvoltare imobiliara, a dezvoltat in ultimii 15 ani locuinte comerciale si accesibile. Insa, patronul unei distilerii a luat legatura cu ei si i-a anuntat ca intentioneaza sa opreasca productia de gin si va trece pe dezinfectanti pentru a ajuta in perioada de criza. 

Cuplul, care are 4 copii a decis sa isi opreasca munca de dezvoltatori si sa ajute, iar acum, afacerea lor este extrem de profitabila si a ajutat milioane de omeni. 

Compania si-a asigurat contracte majore cu clienti din copropratii importante din Marea Britanie, cateva dintre ele pe mai multi ani, iar valoarea contractelor este preconizata ca va ajunge pana la 35 de milioane de euro. 

Firma a facut mai mult de 3 milioane de lire din martie pana acum si a donat numeroase produse si catre centrele de caritate din Marea Britanie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT