Marcelo, mai aproape de plecare! Realul se pregateste pentru o noua despartire soc si a demarat deja operatiunea pentru a-l inlocui: solutia vine tot din La Liga
Marti 06 Noiembrie 2018, 17:01

Marcelo, mai aproape de plecare! Realul se pregateste pentru o noua despartire soc si a demarat deja operatiunea pentru a-l inlocui: solutia vine tot din La Liga

Real Madrid a suferit o mare lovitura in momentul despartirii de Cristiano Ronaldo, iar acum se pregateste sa aterizeze din nou fortat. Inca un star ar putea lua drumul Italiei, pentru a juca la Torino.

Zvonurile transferului brazilianului Marcelo de la Real Madrid la Juventus se intetesc. Presa spaniola noteaza ca fundasul stanga vrea sa il urmeze pe Cristiano Ronaldo si sa joace in Italia.

In aceste conditii, Realul va trebui sa gaseasca o noua solutie pentru flancul stang, dupa 10 ani in care postul i-a apartinut lui Marcelo.

MARCA scrie ca unul dintre numele posibililor inlocuitori este Alfonso Pedraza, fotbalist de 22 de ani care joaca la Villarreal.

Pedraza este fost international U19 si U21 de tineret si a fost imprumutat in ultimele sezoane la Lugo, Leeds si Deportivo Alaves. El a revenit la Villarreal din acest sezon si a reusit sa se impuna ca titular pe El Madrigal.

Real mai are si varianta Theo Hernandez, fotbalist imprumutat in acest sezon la Sociedad. De asemenea, si tanarul Sergio Reguilon evolueaza in flancul stang.

Clauza de reziliere a lui Pedraza cu Villarreal este de 22 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Oraşul Paradise, transformat în iad. După ce au rămas sub cerul liber, localnicii sunt loviţi şi de epidemii