GALERIE FOTO „Slavă Domnului!” Reacția neașteptată a lui Tsitsipas, când a aflat că „a scăpat” de Badosa

Stefanos Tsitsipas Paula Badosa Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2023, 16:45
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2023, 16:49

Wimbledon 2023 | În urma recidivei suferite de Paula Badosa, noul cuplu al tenisului mondial s-a retras din proba de dublu mixt. 

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa s-au înscris în proba de dublu mixt a competiției de mare șlem de la Wimbledon, dar participarea lor nu s-a concretizat, pe fondul recidivei suferite de jucătoarea iberică la spate.

Retrasă din proba individuală în turul secund, în meciul cu Marta Kostyuk, Paula Badosa a fost nevoită să se retragă și din proba de dublu mixt, lucru care însă nu a fost regretat de Stefanos Tsitsipas. 

Stefanos Tsitsipas se bucură de privilegiul de a se putea concentra pe turneul de simplu

  • În proba de dublu masculin, frații Stefanos și Petros Tsitsipas au fost eliminați în primul tur de francezii Arthur Fils și Luca van Assche, scor 6-7 (3), 6-4, 6-2. 

„Nu mai jucăm la dublu mixt, slavă Domnului. Prefer să trăiesc. Nici nu mi-a trecut prin minte că o să joc în trei probe diferite. Dar o văd și dintr-o perspectivă luminoasă. 

Îmi place tenisul atât de mult, încât vreau să particip în Slam-uri cât de mult timp posibil. Ideal, din punctul de vedere al probei individuale, vrei să joci pe durata celor două săptămâni, adică tot turneul,” a spus Tsitsipas, într-o conferință de presă organizată după victoria cu Laslo Djere, din turul trei al probei individuale.

În optimile turneului de simplu, Stefanos Tsitsipas (5 ATP) va juca împotriva americanului Christopher Eubanks (43 ATP). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!