GALERIE FOTO Paula Badosa, felicitată pentru victorie, la conferința de presă, deși s-a retras, accidentată, din turneul de la Wimbledon

Paula Badosa accidentare Wimbledon 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 08:18
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 08:14

Paula Badosa s-a retras, accidentată, din meciul cu Marta Kostyuk, care a contat pentru turul secund al întrecerii de la Wimbledon. 

Marta Kostyuk (21 de ani, 36 WTA) a avansat în turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Sportiva ucraineană a beneficiat de o retragere a adversarei sale, Paula Badosa (25 de ani, 35 WTA).

Accidentarea la spate acuzată de spanioloaică a împiedicat-o să joace la Australian Open și Roland Garros, prin urmare 2023 este unul dintre cele mai nefericite sezoane jucate până acum de Badosa.

Moment bizar, la conferința de presă a Paulei Badosa

Jucătoarea iberică a avut parte de un moment incredibil, la conferința de presă organizată după finalul meciului. „Felicitări pentru victorie,” a fost mesajul prin care ofițerul de presă a început-o. 

„Am pierdut!”, a spus Paula Badosa, în replică. 

Accidentarea Paulei Badosa ar putea conduce la retragerea echipei Badosa / Tsitsipas din proba de dublu mixt a competiției de la Wimbledon, lucru neanunțat încă oficial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!