Sorana Cirstrea Elina Svitolina Sorana Cirstea Tenis WTA Romania WTA Indian Wells Tenis

FOTO „Nu mai pot sta în picioare!” Reacția fabuloasă de pe Instagram a Soranei Cîrstea, după cel mai dureros eșec al anului

Sorana Cîrstea a luptat peste 150 de minute de la egal la egal cu numărul 7 WTA, Elina Svitolina, în turul 3 la Indian Wells.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:23
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:28

Sorana Cîrstea a suferit cea mai dureroasă înfrângere a anului în turul 3 la Indian Wells, în fața numărului 7 mondial, Elina Svitolina. A fost 6-4, 4-6, 6-7 în favoarea sportivei din Ucraina, care s-a dovedit mai rezilientă din punct de vedere fizic în tiebreak-ul setului decisiv, câștigat la 3.

În timpul setului secund, Sorana Cîrstea înregistra deja primele semne de oboseală. Majoritatea schimburilor de mingi au depășit numărul de 5 lovituri, prin urmare consumul energetic a fost enorm. Atât de mare încât, la un moment dat, sportiva din România a strigat: „Nu mai pot sta în picioare!”, notează ProSport. 

  • „Nu mai pot sta în picioare!” Reacția fabuloasă de pe Instagram a Soranei Cîrstea, după cel mai dureros eșec al anului

Sorana Cîrstea, după eșecul cu Elina Svitolina: „Tenisul poate fi brutal uneori.”


După două ore și jumătate de luptă fără pauză, Sorana Cîrstea a cedat, dar se poate mândri cu un spirit de luptă ireproșabil și cu un tenis solid, care a adus-o la doar câteva puncte distanță de prima victorie împotriva Svitolinei.

„Tenisul poate fi brutal uneori. O înfrângere dură doare cum puține lucruri dor, dar viața merge înainte, iar mâine, când te trezești, durerea dispare, iar visele reapar,” a fost mesajul emoționant scris de Sorana Cîrstea într-un Instastory, la finalul meciului în care a câștigat peste 100 de puncte, dar acestea nu i-au garantat calificarea în optimile WTA 1000 Indian Wells. 

Modifică setările cookies