Sorana Cirstea Elina Svitolina Tenis WTA Indian Wells Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Sorana Cîrstea luptă, dar pierde meciul turneului la Indian Wells, în fața Elinei Svitolina: rezumatul unui duel nebun

Sorana Cîrstea a pierdut ceea ce a fost meciul turneului până acum în această ediție la Indian Wells. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 01:04
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 02:00

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Elina Svitolina în a treia rundă competițională a turneului WTA 1000 de la Indian Wells. Sportiva din Ucraina a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus, la capătul a 153 de minute de joc, într-o partidă în care majoritatea schimburilor de mingi au depășit numărul de 5 lovituri, în ciuda agresivității evidente  din jocul româncei.

A fost un meci de înaltă calitate, peste media celor urmărite în acest tur al întrecerii, Sorana Cîrstea incomodând-o pe Elina Svitolina mai mult decât se aștepta, înaintea startului de meci. În cele două ore și jumătate ale duelului, Sorana Cîrstea a lovit direct câștigător de 45 de ori! Riscul din spatele unei astfel de performanțe? Românca a comis 42 de erori neforțate. 

Sorana Cîrstea și Elina Svitolina au jucat meciul turneului în turul 3 la Indian Wells

Cîrstea a condus cu 5-4 și 6-5 în setul decisiv, dar Svitolina a rămas puternică pe poziții și nu a cedat teren în clipele emoționante. În tiebreak, Elina Svitolina a făcut diferența prin răbdarea de a nu grăbi punctele, spre deosebire de Sorana Cîrstea, aflată într-o ușoară confuzie tactică, pe fondul epuizării fizice. 

Sorana Cîrstea părăsește California după turul 3, la fel ca Irina Begu, eliminată de Shelby Rogers, scor 6-0, 6-2, dar ambele sportive din România se întorc în țară cu cecuri în valoare de $51,895. 

Modifică setările cookies