VIDEO „Calmați-vă! Doamne!” Paula Badosa, reacția momentului la Roland Garros. A fost văzută din nou alături de Tsitsipas

Paula Badosa Iga Swiatek Roland Garros 2024 Stefanos Tsitsipas Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 07:50
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 07:50

Paula Badosa s-a afișat din nou alături de Stefanos Tsitsipas, deși confirmase despărțirea, în urmă cu câteva zile. 

Paula Badosa (26 de ani, 139 WTA) s-a calificat în turul trei al competiției de la Roland Garros, după ce le-a eliminat în primele două runde pe Yulia Putintseva, scor 4-6, 6-1, 7-5, respectiv Katie Boulter 4-6, 7-5, 6-4.

Două victorii conturate de la 0-1 la seturi înseamnă pentru spanioloaică o injecție de moral la jumătatea unui sezon în care a fost de mai multe ori încercată de problemele recurente acuzate la nivelul spatelui.

Paula Badosa, de mână cu Stefanos Tsitsipas la Roland Garros 2024, la câteva zile după ce confirma despărțirea

Dincolo de alegerea de a juca și în proba de dublu mixt, alături de Stefanos Tsitsipas, Paula Badosa a fost filmată ținându-se de mână cu jucătorul grec, confirmând împăcarea celor doi, deși iberica anunțase în urmă cu câteva zile despărțirea.

Dar Paula Badosa a evitat un conflict în mijlocul căruia era să ajungă. La conferința de presă, Badosa a spus că Iga Swiatek nu se poate plânge” după ce a jucat pe arena centrală, „deoarece zgomotul auzit pe terenurile 8 și 9 este mult mai mare.”

Badosa a calmat spiritele, după ce anumiți fani au acuzat-o că ar fi atacat-o pe Swiatek

Anumiți fani din Polonia au interpretat declarația ca un posibil atac la adresa polonezei Iga Swiatek, număr unu mondial. 

„Relaxați-vă! Știm cu toții că e cea mai bună jucătoare din lume și trebuie să joace pe cel mai mare teren întotdeauna, pentru că merită cel mai mult asta. Am spus doar că e mai mult zgomot pe terenurile secundare. Calmați-vă! Doamne!”, a replicat Badosa, încercând să calmeze spiritele. 


Primește Simona Halep wildcard doar la Wimbledon? Fostul antrenor explică modul în care sunt acordate

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!