Nick Kyrgios Tenis ATP Tenis

FOTO Tatuajul halucinant, de dimensiuni uriașe, pe care și l-a făcut Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a stabilit un nou record în ce privește mărimea tatuajelor făcute de tenismeni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 14:45
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 14:51

Nick Kyrgios s-a folosit de o deplasare făcută în Los Angeles, California pentru a-și tatua întregul spate.

Tenismenul din Canberra și-a imprimat pe piele o serie de personaje din vestita serie de desene animate denumită Pokemon.

Spatele tenismenului Nick Kyrgios, acoperit în totalitate cu personaje din Pokemon

Comentându-i alegerea, Rachel Stuhlmann - care se recomandă pe Instagram drept numărul 1 ca influencer în lumea tenisului - l-a criticat pe Nick Kyrgios.

„Am mai spus-o că Nick este unul dintre cei mai șic tenismeni. Dar dacă aș vedea un bărbat având un tatuaj cu Pokemon atât de mare aș fi îngrijorată.

Aș avea multe întrebări pe care aș vrea să i le pun. Nu sunt sigură în ce privește tatuajul, dar cât timp e fericit, mă bucur pentru el,” a spus Rachel Stuhlmann, urmărită de peste 310,000 de persoane, notează Tennis World USA

Kyrgios nu își dorește longevitatea lui Djokovic, dar preferă petrecerile și alcoolul

Întrebat dacă vrea să le calce pe urmele trasate de Rafael Nadal și Novak Djokovic, Nicholas Kyrgios (28 de ani, 35 ATP) a glumit, spunând că se simte bătrân, în urma numeroaselor petreceri care l-au ținut treaz nopțile. 

„Nicio șansă! Nu există nicio șansă să joc până la 33 de ani. Este nebunesc ca Kyrgios să joace până la 33 de ani. Nu voi juca atât! Promit că atunci când mă voi retrage, nu mă veți mai vedea.

Calendarul este scăpat de sub control. Îmbătrânesc! Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile, mă simt ca la 57 de ani”, a spus Nick Kyrgios în cadrul evenimentului Ultimate Tennis Showdown, din Los Angeles, conform Daily Star.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!