Bayern Munchen a pus ochii pe "motoreta" lui Manchester City

Kyle Walker Bayern Munchen Manchester City muller Neuer Germania
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 15:05
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 15:04

Clubul german și-a manifestat interesul pentru fundașul dreapta de la Manchester City. 

În ciuda faptului că Walker și-a prelungit contractul cu "Cetățenii" până în 2026, echipa bavareză pare determinată să îl aducă în Bundesliga.

În vara anului 2023, Bayern a fost foarte aproape să îl achiziționeze pe Walker, dar acesta a optat pentru un nou angajament la Etihad Stadium. Cu toate acestea, Bayern nu renunță la ideea de a-l aduce pe fundașul englez și se pregătește să facă o nouă ofertă.

  • Kyle Walker nu se poate abtine! Englezul a incalcat regulile carantinei de 3 ori in 24 de ore

Cu un palmares bogat, ce include cinci titluri în Premier League și un Champions League, Walker ar aduce o experiență valoroasă la Bayern Munchen. Deși mai are contract cu Manchester City, echipa germană este dispusă să îl atragă cu un salariu atractiv și cu oportunitatea de a juca într-un alt campionat de top, conform spaniolilor de la Fichajes.

În sezonul curent, Walker a fost un element cheie în echipa lui Manchester City. Englezul și-a adus contribuția atât în apărare, cât și în atac. Cu experiența sa vastă și calitățile sale, este clar de ce Bayern Munchen își dorește să îl aducă pe Walker în rândurile lor, iar fanii sunt cu siguranță încântați de perspectiva unui astfel de transfer.

Kyle Walker aproape a despărțit vestiarul anul trecut

În 2023, când englezul era aproape de transferul în Bavaria, publicația Bild a dezvăluit informații din interiorul clubului, explicând că veteranii echipei ar fi nemulțumiți de contractul propus starului britanic. 

În politica internă a formației ar avea o regulă potrivit căreia jucătorii de peste 30 de ani nu primesc înțelegeri cu o durată mai mare de un sezon, motiv pentru care veteranii Thomas Muller și Manuel Neuer și-ar fi exprimat nemulțumirea cu privire la transferul lui Kyle Walker

Cifrele lui Walker

Fundașul în vârstă de 33 de ani, în cei 15 ani de carieră, și-a trecut în cont:

  • 608 meciuri
  • 12 goluri marcate
  • 53 de pase decisive
  • 78 de cartonașe galbene
  • Un singur cartonaș roșu
  • 50.904 minute pe suprafața de joc

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!