Sorana Cirstea a renuntat la "cel mai tare echipament din istorie". Cum s-a imbracat la semifinala pierduta de la Nurnberg. FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Mai 2019, 19:04

	Sorana Cirstea a renuntat la "cel mai tare echipament din istorie". Cum s-a imbracat la semifinala pierduta de la Nurnberg. FOTO

Sorana Cirstea s-a oprit in semifinale la Nurnberg. 

Sorana Cirstea a ratat sansa de a juca prima finala WTA din 2013. Jucatorea romanca a fost invinsa in doua seturi de Iulia Putinteva, scor 6-4; 7-5 la turneul de 250.000 de dolari de la Nurnberg.

Sorana a cedat dupa o ora si 53 de minute de joc in fata favoritei principale a turneului. Pentru semifinala, Sorana Cirstea primeste 9274 de euro si 110 puncte WTA.

Sorana Cirstea merge direct la Paris pentru meciul din primul tur cu cehoica Petra Kvitova de la Roland Garros.
 

Sorana Cirstea a renuntat la tinuta controversata!

Sorana Cirstea a facut valuri la Nurnberg pentru tinuta ei formata din colanti si bluza cu maneca lunga, ambele de culoare inchisa. "E cea mai tare tinuta din istorie", a comentat un celebru jurnalist specializat in tenis si comentator TV. "Serena are deptul si Sorana nu?", i-a replicat un fan al tenisului. "Da, dar Serena purta un catsuit, Sorana nu", a replicat jurnalistul portughez, mare admirator al Soranei Cirstea.

La semifinala cu Putinteva de azi, Sorana Cirstea a abordat o tinuta obisnuita pentru circuitul feminin de culoare albastra.
 

VEZI IMAGINI CU TINUTA SORANEI CIRSTEA IN GALERIA FOTO

  • Sorana Cirstea a renuntat la
Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies