Simona Halep sare in ajutorul victimelor din Australia! Gestul SUPERB facut de romanca si provocarea pentru Darren Cahill

Simona Halep sare in ajutorul victimelor din Australia! Gestul SUPERB facut de romanca si provocarea pentru Darren Cahill

Simona Halep (28 ani) ajuta victimele incendiilor din Australia.

Jucatoarea a postat pe contul oficial de Twitter o provocare pentru ea si Darren Cahill prin care va strange multi bani pentru victimele incendiilor din Australia.

Halep a anuntat ca doneaza cate 200 de dolari de fiecare data cand il va enerva pe Darren Cahill in timpul meciurilor.

"Ei bine, stiti ca iubesc Australia, dar in acelasi timp stiti ca nu reusesc multi asi.

Cu toate astea, vreau sa ajut. Provocarea mea este urmatoarea: de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill in timpul meciurilor din Australia, voi dona cate 200 de dolari. Astfel voi strane mult mai multi bani", a scris Simona Halep pe Twitter.

Darren Cahill a raspuns imediat

Antrenorul Simonei Halep i-a raspuns jucatoarei si a anuntat ca va dona cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a Simonei.

"Bine jucat, Simo! Si eu voi dona cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a ta. Sufletele noastre sunt alaturi de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgenta si de toate familiile afectate", a scris si Darren Cahill.

VIDEO PROTVPLUS.RO

HARTA incidenței cazurilor de Covid-19. Ce orașe din România au trecut la scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies