Ion Tiriac Roland Garros 2023 Simona Halep Tenis

Simona Halep la Roland Garros 2023? Ion Țiriac, dezvăluire despre starea actuală a jucătoarei din Constanța

Ion Țiriac nu scoate din sfera posibilităților o participare a Simonei Halep în ediția 2023 a turneului de la Roland Garros.

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 14:00
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 13:57

Întrebat dacă Simona Halep ar putea să participe la ediția 2023 a turneului de la Roland Garros, Ion Țiriac a vorbit despre cum ar arăta revenirea constănțencei în circuitul WTA.

Miliardarul român a ținut să precizeze că Simona Halep își menține condiția fizică la un nivel înalt, în ciuda așteptării considerabile pe care este forțată să o îndure. Țiriac se teme însă că lipsa meciurilor oficiale o va afecta pe Halep, în cazul întoarcerii printre jucătoarele de top ale momentului. 

Ion Țiriac, despre cum ar putea arăta revenirea Simonei Halep în WTA: „Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție.”

„Că e Roland Garros sau Roma, doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă - și mi se pare că joacă, vine și la Stejarii, la pregătire fizică, la toate treburile - însă e greu să spui.

Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție. Unde începe și până unde ajunge, nu știu,” au fost cuvintele prin care Ion Țiriac și-a descris așteptările referitoare la Simona Halep.  

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de șapte luni. 


Ion Țiriac, despre toate problemele din tenisul românesc 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!