Sorana Cîrstea, învinsă în meciul de deschidere al turneului WTA 1000 de la Madrid: câți bani primește pentru prezența pe tablou

Sorana Cirstea Nuria Parrizas Diaz Sorana Cirstea WTA Madrid Tenis WTA Romania WTA 1000 Madrid Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 13:35
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 13:58

Sorana Cîrstea a cedat în două seturi, în fața Nuriei Parrizas Diaz, 6-4, 6-2, în turul inaugural al competiției WTA 1000 de la Madrid. 

Sfertfinalistă la Madrid în 2016 și 2017, edițiile încheiate cu victoria Simonei Halep, Sorana Cîrstea (32 de ani, 27 WTA) a replicat contra-performanța de anul trecut și a fost eliminată în runda inaugurală a competiției de calibru WTA 1000 din capitala Spaniei.

Cîrstea s-a înclinat în minim de seturi, scor 6-4, 6-2, în partida cu reprezentanta gazdelor, Parrizas Diaz (30 de ani, 52 WTA), prima jucată pe Arena Manolo Santana în ediția 2022 a întrecerii de la Madrid

Sorana Cîrstea a venit la Madrid după o semifinală jucată la Istanbul

Condusă cu 4-1 în primul set, Sorana Cîrstea s-a regrupat la timp pentru a egala la patru, dar a rămas fără inspirație în faza finală a manșei, în care i-a permis spanioloaicei să fugă cu break-ul și cu setul. 

Al doilea set a fost mai dezechilibrat, Sorana Cîrstea negăsindu-și ritmul și pierzându-și serva de două ori, fără să mai reușească lucruri notabile la retur, pentru a contrabalansa situația.

La finalul celor 96 de minute de joc, Nuria Parrizas Diaz a acces în turul doi, unde va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Jelena Ostapenko și Ekaterina Alexandrova. 

$33,430 este suma pe care Sorana Cîrstea o va încasa pentru prezența pe tabloul principal la Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!