rafael nadal Andy Murray Rafael Nadal revenire Tenis ATP Tenis

Rafael Nadal vs. Andy Murray, pentru prima dată după 5 ani și jumătate! Nadal, la revenire: „Nu am așteptări!”

Rafael Nadal va juca primul meci de tenis după patru luni de pauză. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:43
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:44

Pare de necrezut, dar doi dintre cei patru coloși care au dominat circuitul ATP în ultimii 15 ani, Rafael Nadal și Andy Murray nu au mai jucat un meci direct de cinci ani și jumătate. Perioada de pauză va fi oprită azi, 17 decembrie, Nadal și Murray urmând să joace în semifinalele Campionatului Mubadala din Abu Dhabi. Partida va începe în jurul orei 17:00. 

Este un turneu demonstrativ cu rol caritabil, în cadrul căruia fanii tenisului din Orient s-ar fi bucurat să îi poată vedea și pe Dominic Thiem ori Emma Răducanu. Din păcate, recuperarea tenismenului austriac nu a mers conform planului, iar campioana de la US Open s-a infectat cu COVID, devenind ineligibilă. 

  • Si-a luat liber toata vara! Rafael Nadal a decis ca nu va participa nici la Wimbledon, si nici la Olimpiada: motivul deciziei

  • Scorul întâlnirilor directe: Rafael Nadal - Andy Murray 17-7.

Cum se simte Rafael Nadal la întoarcerea în tenis, după 4 luni de pauză


Chinuit de o accidentare la picior, Rafael Nadal joacă în această după-masă prima sa partidă, după o pauză de 4 luni. „Sunt foarte fericit să mă întorc. Nu e vorba dacă voi simți durere sau nu. Deja am jucat în cariera mea multe meciuri având dureri. Aproape mereu, aș spune. E mai mult despre a avea ocazia să concurez la un nivel bun, în ciuda durerilor. 

Trebuie să văd cum va reacționa piciorul meu în timpul competiției. Cu siguranță că mă simt mai bine, altfel nu aș fi fost aici. Știu că această revenire nu va fi ușoară, așa că acum nu am așteptări prea înalte,” a declarat Rafael Nadal, notează Punto de break

Rafael Nadal despre viitorul apropiat și Australian Open 2022


„Sper cu adevărat ca piciorul să fie din ce în ce mai bine și să mă întorc la nivelul la care vreau să fiu. Dacă pot să joc fără limitări, voi putea să lupt din nou pentru orice. Acesta este țelul meu.

Experiența îmi spune că lucrurile se pot schimba foarte rapid. Ce pare azi imposibil sau aproape imposibil, nimeni nu știe cum va fi peste o lună,” a completat Rafael Nadal. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!