Tenis

Tornadă la US Open! Al doilea stadion ca mărime a fost inundat, deși acoperișul era tras: Darren Cahill a fost acolo

Arena Louis Armstrong a fost inundată în timpul partidei Diego Schwartzman vs. Kevin Anderson, deși acoperișul era tras. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 10:26
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 10:45

Al doilea cel mai mare stadion din complexul Flushing Meadows, Arena Louis Armstrong a fost inundată, în ciuda faptului că acoperișul era tras. Zona New York a fost lovită de condiții de uragan și a avut o avertizare de tornadă în a doua zi de concurs la US Open 2021, iar ploaia laterală și vânturile puternice au împins multă apă pe suprafața de joc.

Ploile puternice au oprit desfășurarea meciului dintre Diego Schwartzman și Kevin Anderson, încheiată scor 7-6, 6-3, 6-4 în favoarea jucătorului argentinian. La acest meci a asistat și antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill. ”E doar o ploaie măruntă,” a fost mesajul ironic scris de jurnalistul american Ben Rothenberg în descrierea unui videoclip în care arăta cum de pe tribunele Arenei Louis Armstrong s-a format o cascadă care a vărsat zeci de litri de apă pe trotuare. 

Arena Louis Armstrong, inundată cu acoperișul tras 

Surprinși într-o ipostază extrem de nefericită, spectatorii s-au adăpostit în interior, iar cei care nu au avut loc, și-au scos umbrelele, în ciuda faptului că stadionul este dotat cu acoperiș. 

Sunt ploi prognozate și pentru a patra zi de concurs la US Open 2021, lucru care ar putea amâna desfășurarea partidei Sorana Cîrstea vs. Shelby Rogers. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies