Daniil Medvedev finalist Australian Open 2022 Australian Open 2022 Daniil Medvedev plictisit Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Tenis

VIDEO Plictisit de protocoalele tenisului: Daniil Medvedev a avut o reacție incredibilă în timpul ceremoniei de premiere

Daniil Medvedev și-a dat ochii peste cap și a catalogat „plictisitoare” desfășurarea ceremoniei de premiere organizate după încheierea finalei AO 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:01
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:05

Frustrarea tenismenului rus, Daniil Medvedev, învins de Rafael Nadal în finala Australian Open după 5 ore și 24 de minute de luptă nu a mai putut fi ascunsă.

În timpul ceremoniei de premiere, numărul 2 ATP și-a dat ochii peste cap și a catalogat desfășurarea ca fiind „plictisitoare”, după cum au observat anumiți fani ai tenisului pe Twitter.

Daniil Medvedev, plictisit de ceremonia de premiere organizată după finala Australian Open

Gesturile au fost făcute în timpul discursului lung ținut de Jayne Hrdlicka, președintele Tennis Australia.

Nu a fost prima dată când Medvedev s-a plictisit la Australian Open 2022. În meciul său contra americanului Maxime Cressy, Medvedev a strigat: „Plictisitor!” în timpul meciului, exprimându-și fără perdea dispoziția în timpul meciului, în auzul spectatorilor.  

Ce a spus Daniil Medvedev după înfrângerea cu Rafael Nadal

La ceremonia de premiere, Daniil Medvedev a avut un discurs amuzant, declarând: „E greu să vorbesc după un meci pe care l-am pierdut după 5 ore și jumătate, dar vreau să îl felicit pe Rafa. Ce a făcut azi m-a uimit. În timpul meciului am încercat doar să joc tenis, dar după l-am întrebat: 'Ești obosit?' Nivelul a fost foarte ridicat, ți-ai ridicat nivelul după primele două seturi.

Am crezut că o să obosești, dar ai câștigat meciul. Ești un campion grozav, încă aveți o rivalitate incredibilă, nu s-a terminat. Felicitări și echipei tale!”, a spus Medvedev în deschiderea discursului. 

„De obicei, soția mea e în lojă. Probabil, televizorul e spart acum. Ea e cea mai mare susținătoare a mea, vreau să îi mulțumesc ei, echipei mele, tuturor, vă mulțumesc că mi-ați fost alături,” a adăugat Daniil Medvedev. 

„Părinți, surori, vă iubesc pe toți. Dacă încă vă uitați, vreau să vă mulțumesc pentru sprijin. O să încerc să fiu mai bun data viitoare,” a completat numărul 2 ATP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!