VIDEO | MOTIVUL pentru care Novak Djokovic si-a iesit din minti la Cupa Davis si a distrus o minge de tenis 

VIDEO | MOTIVUL pentru care Novak Djokovic si-a iesit din minti la Cupa Davis si a distrus o minge de tenis 

Novak Djokovic si-a pierdut cumpatul la Cupa Davis in meciul decisiv pierdut de Serbia in fata Rusiei, dupa trei mingi de meci ratate. 

Novak Djokovic a fost avertizat in meciul decisiv de dublu jucat alaturi de Viktor Troicki impotriva rusilor Karen Khachanov si Andrey Rublev. Partida decisiva din cadrul sferturilor de finala s-a incheiat cu scor nefavorabil sarbilor, 4-6, 6-4, 6-7. 

In timpul setului secund, Djokovic si Troicki au fost scandalizati de hotararile neinspirate ale arbitrului de scaun care a vazut afara un serviciu perfect al numarului 2 ATP, dupa care a defavorizat din nou echipa Serbiei, intervenind gresit dupa o lovitura trimisa de Troicki.

Novak Djokovic, invins si infuriat la Cupa Davis 


Antrenorul sarbilor, Nenad Zimonjic a iesit pe teren la randul sau, cerandu-i socoteala arbitrului de scaun, caruia i-a adresat o intrebare retorica, pe fond nervos: „cate greseli poti sa mai faci?”

Greseala comisa de arbitru la serviciul bun trimis de Djokovic in careul adversarilor a fost urmata de o reactie nervoasa din partea lui Novak, care a trimis cu putere o minge de tenis in inaltul tribunei. In consecinta, Djokovic a fost avertizat pentru fapta sa care contravine regulamentului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies