Daniil Medvedev Jannik Sinner Tenis ATP Turneul Campionilor Tenis

VIDEO Meciul și criza de nervi: Medvedev a cedat la Torino și a aruncat violent cu racheta, în semifinala cu Sinner

În timp ce italienii cântau „Ole, ole, ole, Sinner, Sinner,” Medvedev a acumulat o stare nervoasă care și-a văzut climaxul într-o aruncare de rachetă într-o margine a terenului. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 19:05
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 19:18

Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP) și-a pierdut cumpătul în setul trei al semifinalei Turneului Campionilor, pierdute scor 6-3, 6-7 (4), 6-1, după 2 ore și 27 de minute de luptă cu Jannik Sinner (22 de ani, 4 ATP). 

La scorul de 2-0 și 15-egal în manșa decisivă, Medvedev a fost dejucat tactic, într-unul dintre cele mai frumoase puncte ale întregii partide. Drept urmare, tenismenul din Federația Rusă a cedat nervos și a aruncat cu racheta într-o margine a terenului.

Daniil Medvedev, enervat la culme de un spectator, cu care s-a angajat într-un conflict de la distanță

Partizani cu Jannik Sinner, italienii l-au huiduit copios pe Medvedev și l-au provocat, în minutele următoare ale meciului, fiind conștienți de temperamentul jucătorului rus. 

Turneul Campionilor s-a încheiat brusc pentru Daniil Medvedev, care și-a început campania cu două victorii, în meciurile cu Andrey Rublev și cu Alexander Zverev, succese contrabalansate de înfrângerile suferite în duelurile cu Carlos Alcaraz și cu Jannik Sinner. 


Cum va reveni Simona Halep în tenis? Ce își dorește Horia Tecău să vadă în ultima parte a carierei constănțencei

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!