Simona Halep Elena Rybakina Simona Halep US Open 2021 Tenis

Magica Simona Halep a atins o bornă istorică de victorii la US Open! Cum a umilit-o pe Elena Rybakina în setul decisiv

Simona Halep a făcut spectacol total în meciul cu Elena Rybakina și a atins o bornă istorică la US Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:30
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:25

Simona Halep a făcut spectacol total în meciul câștigat în turul 3 la US Open contra Elenei Rybakina, scor 7-6, 4-6, 6-3 pentru a atinge borna rotundă a celor 20 de succese înregistrate la New York City. US Open rămâne turneul de mare șlem în care constănțeanca a adunat în cel mai lent succesele, aflându-se momentan la a 11-a participare. 

Jucătoarea din România a impresionat nu doar prin loviturile măiestre, ci și prin numeroasele reveniri de scor. Halep a revenit de la 0-3 în primele două seturi și a salvat 4 mingi de set în manșa întâi pentru a se impune în tiebreak, scor 13-11. 

Simona Halep a reușit victoria cu numărul 20 la US Open 


La scorul de 1-1, 30-0 în setul decisiv, Simona Halep a ieșit câștigătoare în ceea ce a fost cel mai pasionant schimb de mingi al întregii partide, care s-a întins pe durata a două ore și 24 de minute. Aplecată puternic de un forehand năprasnic în cross trimis de Rybakina, Simona Halep a replicat cu un forehand defensiv care a găsit un unghi improbabil, iar, invitată la fileu, a pasat-o elegant pe sportiva din Kazahstan, administrându-i o doză notabilă de frustare. 

Este a patra oară când Simona Halep se califică în săptămâna a doua de concurs la US Open, după edițiile din 2013, 2015 și 2016. Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Flushing Meadows rămâne semifinala jucată în 2015. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!