Kyrgios continua scandalul! A pus tunurile si pe Nadal: "Daca imi arata cineva un video in care sa faca asta, ma retrag din tenis!"

Kyrgios continua scandalul! A pus tunurile si pe Nadal: "Daca imi arata cineva un video in care sa faca asta, ma retrag din tenis!"

Nick Kyrgios primeste amenda dupa amenda.

La doar doua zile dupa scandalul din meciul cu Karen Khachanov, Nick Kyrgios a redistribuit un video in care arata diferenta dintre el si Rafael Nadal, in ceea ce priveste timpul scurs intre terminarea punctului precedent si inceperea punctului urmator.

In tenisul mondial a fost introdus un cronometru care masoara timpul pauzei intre doua puncte. Acesta nu trebuie sa fie mai lung de 25 de secunde, iar cei care incalca aceasta regula, stand mai mult timp intre puncte, sunt initial avertizati dupa care penalizati cu un punct (asa cum i s-a intamplat lui Kyrgios in meciul cu Khachanov).

Nick Kyrgios: „Ce mizerie... rusine”

In video, Nick Kyrgios arata ca el a stat 28.22 secunde, pe cand Rafa Nadal, intr-un meci de la Montreal, a stat nu mai putin de 41 de secunde intre puncte si nu a primit nicio avertizare din partea arbitrului de scaun. Kyrgios acuza, asadar, tratamentul preferential de care beneficiaza spaniolul si este intr-o oarecare masura indreptatit sa afirme standardul dublu al oficialilor ATP.

„E hilar. Daca Rafa reia jocul intr-atat de repede, eu ma retrag din tenis. Ce mizerie... rusine. Aratati-mi niste filmari cu Rafa reluand jocul atat de devreme. Daca puteti gasi vreo filmare in care Rafa serveste mai devreme decat mine, o sa-mi inchid gura si nu o sa mai vorbesc niciodata,” a spus Nick Kyrgios.

Intrebat despre scandalul provocat de Nick Kyrgios si arbitrul Fergus Murphy, Roger Federer a spus ca prefera sa nu comenteze actiunile australianului. Ramane de vazut daca Rafa Nadal, jucator a carui lipsa de simpatie pentru Kyrgios este bine cunoscuta, va avea vreo replica oficiala la adresa lui Nick. In plus, o conferinta de presa oficiala a conducerii ATP in legatura cu aceste certuri ar fi oportuna.

Nick Kyrgios ar putea avea dreptate in ceea ce priveste cronometrul dintre puncte, insa vina lui pentru injurii aduse arbitrului, pentru plecarea la vestiare fara permisiune – unde tot ce a facut a fost sa sparga doua rachete - si pentru gestul de a scuipa in directia arbitrului sunt indiscutabil condamnabile, iar toate acestea ar putea duce la suspendarea sa din circuit.

Cu siguranta, lucrurile mai sus mentionate, de care Kyrgios s-a facut vinovat, nu sunt caracteristice lui Rafael Nadal, iar intr-o potentiala discutie jucatorul spaniol ar beneficia de ajutorul oficialilor ATP, tinand cont de plusul de imagine pe care tenismenul iberic l-a oferit circuitului, spre deosebire de imaginea creata de Nick Kyrgios in raport cu lumea tenisului masculin.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies