Trecută cu brio de calificări, Irina Bara a pierdut meciul cu Yulia Putintseva, în primul tur la Roland Garros

Irina Bara Irina Bara Roland Garros 2022 Irina Bara Yulia Putintseva Romania la Roland Garros 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 19:00
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 19:10

Irina Bara a pierdut în runda inaugurală, la a patra participare semnată pe tabloul principal al unui Grand Slam. 

Irina Bara (27 de ani, 112 WTA) a jucat pentru a patra oară pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem, în cadrul Roland Garros 2022, dar a fost oprită de kazaha Yulia Putintseva (27 de ani, 37 WTA), în runda inaugurală.

Putintseva s-a impus, într-un duel al tenacității, scor 6-3, 6-1. Primul set a fost mai strâns decât o arată scorul, majoritatea schimburilor de mingi depășind numărul de 5 lovituri și consemnând, pe rând, apariții spectaculoase ale Irinei Bara la fileu, dar și ruperi de ritm eficient efectuate de Yulia Putintseva.

Irina Bara, trei victorii și un eșec, la Roland Garros 2022 

Sub focul formei de moment, Yulia Putintseva s-a desprins cu o lejeritate mai pronunțată în puncte, de-a lungul setului secund, închis sub jumătate de oră. Bara a avut dificultăți în a returna eficient în acest meci, câștigând doar 35% din punctele jucate pe serva adversarei, iar mingile boltite, utilizate de Putintseva au funcționat, obosind umerii româncei, pe parcursul celor 67 de minute ale jocului. 

Rămâne însă un rezultat bun pentru sportiva din România, care și-a început parcursul la Paris încă din primul tur al calificărilor

Irina Begu și Sorana Cîrstea au obținut calificarea în turul secund, în timp ce, până acum, Gabriela Ruse, Ana Bogdan și Irina Bara au cedat, în runda inaugurală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!