Inima îi bate pentru Canada! Gestul rarisim făcut de Bianca Andreescu, apreciat de Eugenie Bouchard

Bianca Andreescu Cupa Billie Jean King Eugenie Bouchard Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Aprilie 2023, 20:27
Data actualizarii: Luni 17 Aprilie 2023, 20:26

Bianca Andreescu și Eugenie Bouchard ar putea reprezenta Canada la turneul final al Cupei Billie Jean King, programat în luna noiembrie. 

Echipa Canadei a fost ultima care a obținut calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King, ediția 2023.

Pe hard indoor-ul din Vancouver, Leylah Fernandez și Gabriela Dabrowski au adus cele trei puncte care au calificat selecționata Țării Frunzei de Arțar.

Eugenie Bouchard a lăudat devotamentul Biancăi Andreescu față de echipa Canadei de Cupa Billie Jean King

Întrebată despre confruntarea Canada - Belgia, încheiată scor 3-2 la meciuri, Eugenie Bouchard a admis că nu a urmărit-o în direct, din cauza fusului orar european - ea aflându-se momentan pe bătrânul continent, pentru a disputa un turneu în Portugalia -, dar a lăudat-o pe Bianca Andreescu pentru gestul de a se deplasa la Vancouver, din Miami, doar pentru a-și îndeplini țelul de a le sprijini în persoană pe colegele sale. 

„Am vorbit cu Bianca și mi-a spus că a zburat la Vancouver doar pentru a le susține pe fete. I-am zis: 'wow, ești atât de drăguță!' Era în Miami și a bătut tot drumul până în Vancouver. A fost frumos să le vezi pe fete susținându-se reciproc în acest mod minunat.

Nu am mai jucat de mult în Cupa Billie Jean King, dar sper să pot reveni curând. S-a jucat pe hard, în Vancouver, departe de mine, dar sper să pot juca la următoarea partidă,” a declarat Eugenie Bouchard, la Oeiras. 

Adăugând despre aceeași temă, Genie Bouchard a glumit, spunând: „Da, mă voi prezenta la turneul final. Ele au depus toată munca grea, eu doar vin acum să câștig și să ridic trofeul,” a spus canadianca născută la Montreal. 


Imaginea istorică cu fostul președinte: Hănescu dezvăluie ce i-a spus Traian Băsescu înainte de plecarea la Olimpicele din Beijing

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!