Sorana Cirstea Serena Williams Tenis WTA Tenis

VIDEO „Serena mă intimida rău!” Sorana Cîrstea dezvăluie ce făcea Serena Williams în vestiar, pentru a-și timora adversarele

Sorana Cîrstea a recunoscut sincer că a fost intimidată puternic de către Serena Williams, în prima parte a carierei sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 10:31
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 10:31

Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) a dezvăluit motivul pentru care Serena Williams reușea să își intimideze adversarele, încă înainte de momentul în care jucătoarele ieșeau pe teren.

Dincolo de palmaresul uriaș al sportivei din Michigan, Serena Williams recurgea la tăcere ca armă utilizată în vestiar, pentru a stabili un soi de tensiune care inhiba adversarele, cu câteva minute înainte de începerea partidelor. 

Sorana Cîrstea: „La Serena Williams era antrenată treaba asta, să te intimideze din vestiar.”

Mă intimida rău. Apropo de motivul pentru care mă intimida: la Serena era antrenată treaba asta, să te intimideze din vestiar. În primul rând, Serena nu vorbea cu nimeni din vestiar. Cu nicio altă jucătoare. Noi avem vestiar comun, mereu. 

Eu când am cunoscut-o, era deja număr 1, cu multe titluri de mare șlem în palmares... e un pic ciudat, când vezi pe cineva la televizor, după care te duci să joci împotriva ei. Prima oară ai emoții. Ai urmărit-o la televizor, îi știi parcursul, iar apoi o vezi în partea opusă a terenului... în vestiar, nu vorbea. Avea o aură care te intimida,” 

3-0 este scorul întâlnirilor directe dintre Serena Williams și Sorana Cîrstea, însă toate partidele au avut loc în perioada 2012-2013. Cel mai important meci direct s-a consumat în finala Openului Canadian, din 2013, când Sorana Cîrstea a cedat în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-0. 

@iamspeak #LaFileu #podcast #SoranaCirstea #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound - speak
Modifică setările cookies