Inca 7 ani de tenis de top pentru Simona Halep!? Cine este persoana apropiata care a divulgat acest detaliu crucial

Inca 7 ani de tenis de top pentru Simona Halep!? Cine este persoana apropiata care a divulgat acest detaliu crucial

Simona Halep s-a bucurat din plin de odihna pe care i-a adus-o perioada pandemiei in care a fost fortata sa ramana perioade lungi departe de terenul de tenis, dar managerul sau, Virgina Ruzici nu intrevede prea curand finalul carierei campioanei en-titre de la Wimbledon.

La 65 de ani, Ruzici este entuziasmata de jucatoarea al carei orar il gestioneaza si, chiar daca prezice faptul ca nu va fi la fel de longeviva precum Roger Federer ori Serena Williams, crede cu tarie ca Simona Halep mai are multe lucruri de demonstrat in cei sapte ani de tenis profesionist care i-au ramas de jucat. 

Virginia Ruzici: "Simona va continua la cel mai inalt nivel pana la 35 de ani"

"Nu o vad sa faca ce fac acum Roger Federer sau Serena Williams, care sunt jucatori de clasa mondiala si la 38 de ani, dar sunt sigura ca Simona va continua sa joace la nivel inalt pana pe la 35 de ani“, a declarat Virginia Ruzici, fosta campioana la Roland Garros in 1978, pentru Fanatik.

Simona Halep va implini 29 de ani in data de 27 septembrie 2020, dar potrivit spuselor Virginiei Ruzici, intentiile jucatoarei din Constanta de a se aseza la casa ei si de a-si intemeia o familie vor mai avea de asteptat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dramă sfâșietoare: o familie întreagă internată cu Covid-19 în același salon își plânge un mort. Tatăl, infectat de fiu
BRAT

Modifică setările cookies