Din autoizolare la Cluj! Simona Halep va juca primul turneu saptamana viitoare

Din autoizolare la Cluj! Simona Halep va juca primul turneu saptamana viitoare

Simona Halep n-a mai jucat niciun meci oficial de tenis din 22 februarie si isi va continua pregatirea revenirii la Cluj-Napoca, unde intre 2-5 iulie va avea loc un turne amical care le va reuni pe Simona Halep, Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara si Gabriela Ruse, informeaza Digi.

”Ma bucur sa anunt ca reluam evenimentele sportive. Ideea asta a venit in colaborare cu Sports Festival si cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul romanesc, mai ales pentru jucatoare. Sunt convins ca in lipsa turneelor au nevoie de meciuri, de adrelina si pregatirea de care aveau parte inainte," a declarat Patrick Ciorcila, fost tenismen si manager al clubului Winners, gazda anuntata a acestei competitii. 

"Turneul va fi fara public, accesul publicului va fi restrictionat. Eu zic ca este un pas mare pe care il putem face spre normalitate. O sa avem parte de sase jucatoare: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru si Giorgia Craciun”, a adaugat Ciorcila pentru Digi. 

Simona Halep (2 WTA) si Irina Begu (81 WTA) vor fi participantele cu cele mai bune pozitii ocupate in clasamentul mondial. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor. Veniturile cresc cu adevărat
BRAT
Modifică setările cookies