Tenis

Din autoizolare la Cluj! Simona Halep va juca primul turneu saptamana viitoare

Simona Halep n-a mai jucat niciun meci oficial de tenis din 22 februarie si isi va continua pregatirea revenirii la Cluj-Napoca, unde intre 2-5 iulie va avea loc un turne amical care le va reuni pe Simona Halep, Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara si Gabriela Ruse, informeaza Digi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iunie 2020, 12:08
Data actualizarii: Duminica 28 Iunie 2020, 12:10

”Ma bucur sa anunt ca reluam evenimentele sportive. Ideea asta a venit in colaborare cu Sports Festival si cu Cosmin Hodor. E un restart pentru tenisul romanesc, mai ales pentru jucatoare. Sunt convins ca in lipsa turneelor au nevoie de meciuri, de adrelina si pregatirea de care aveau parte inainte," a declarat Patrick Ciorcila, fost tenismen si manager al clubului Winners, gazda anuntata a acestei competitii. 

"Turneul va fi fara public, accesul publicului va fi restrictionat. Eu zic ca este un pas mare pe care il putem face spre normalitate. O sa avem parte de sase jucatoare: Irina Begu, Jacqluine Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Miriam Bulgaru si Giorgia Craciun”, a adaugat Ciorcila pentru Digi. 

Simona Halep (2 WTA) si Irina Begu (81 WTA) vor fi participantele cu cele mai bune pozitii ocupate in clasamentul mondial. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies