Gabriela Ruse Gabriela Ruse copilarie Simona Halep Tenis WTA Romania Tenis

FOTO ȘI VIDEO Detaliul neștiut despre Gabriela Ruse: „Cântam foarte bine, aveam o voce de operă”. Dezvăluirile jucătoarei de tenis

Gabriela Ruse a dezvăluit că o are pe Simona Halep ca idol în lumea tenisului și speră să ajungă la ziua în care va reuși să o învingă. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 16:16

Gabriela Ruse (25 de ani, 91 WTA) a oferit un interviu intrigant site-ului oficial al circuitului WTA, dezvăluind cum a ajuns să lase cantoul în favoarea tenisului, încă din fragedă copilărie.

Jucătoarea născută la București a vorbit și despre idolul ei, Simona Halep, în fața căreia a pierdut fiecare dintre cele trei întâlniri directe. Ruse și Halep s-au duelat la Cluj-Napoca, în 2021 și de două ori în acest an, la Melbourne Summer Set și Dubai. 

Gabriela Ruse: „Cântam foarte, foarte bine, dar i-am spus mamei că nu pot să stau trei ore pe scaun.”

„La urma urmei, avea să fie ori canto, ori tenis. Cântam foarte, foarte bine. Vocea mea era o voce de operă. Mama m-a întrebat ce vreau să fac, pentru că voiam să le fac pe toate, dar nu aveam timp pentru atât de multe.

Așa că a trebuit să aleg între cântat și tenis. I-am spus mamei că nu pot să stau trei ore așezată pe scaun și să cânt. Așa că am ales tenisul,” dezvăluie Gabriela Ruse, într-un interviu acordat WTA

Gabriela Ruse, învinsă clar de „idolul” Simona Halep, în toate cele trei meciuri directe

„Simona a fost idolul meu - de asta mă bate atât de rău. E greu să joci împotriva idolului tău. O să o bat, într-o zi, de asta mă antrenez și lupt. Trebuie să îmi bat idolul.

E o persoană grozavă și avem o relație bună de prietenie. Am învățat atât de multe lucruri de la Simona, ea, care a bătut majoritatea legendelor,” a adăugat Gabriela Ruse. 

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, în turul 2 al Openului Transilvaniei, ediția 2021, succes urmat de un 6-2, 6-1, înregistrat în optimile competiției WTA 250 Summer Set, de la Melbourne și de o victorie scor 6-3, 6-2, semnată în optimile întrecerii WTA 1000 de la Dubai. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!