VIDEO EXCLUSIV Ilie Năstase, reacție după ”reținerea” lui Novak Djokovic 

Novak Djokovic a ajuns în Australia, pentru a evolua la Australian Open, dar are mari probleme. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 20:13
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 21:09

Celebrul tenisman nu a reușit însă să iasă din aeroportul din Melbourne, acolo unde a fost reținut de polițiști, deoarece a intrat să intre în țară fără vaccin, ceea ce este ilegal în Australia.

Reacția lui Ilie Năstase după scandalul din Australia, cu Djokovic protagonist

Ilie Năstase, fostul lider mondial în clasamentul ATP susține că Djokovic nu avea ce să caute în Australia în contextul actual, deoarece regulile ar trebui să fie echitabile pentru toți.

De ce s-a dus acolo...? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie... Dacă așa-i regula pentru toata lumea”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru PRO TV și sport.ro.

Autorutățile din Australia au respins cererea organizatorilor Australian Open de a-l primi pe Djokovic în țară, pentru a juca la primul Grans Slam al anului.

„Guvernul ne-a întrebat dacă vom valida cererea de viză a lui Novak Djokovic pentru a intra în Australia. Nu îi vom oferi lui Novak Djokovic viza individuală care îi permite să participe în ediția 2022 a Grand Slam-ului Australian Open. 

Am fost întotdeauna clari în două aspecte: aprobările de viză aparțin Guvernului, iar scutirile medicale, doctorilor,” a scris Jaala Pulford, membru al Parlamentului australian. 

Modifică setările cookies