(FOTO) Cum arata Rafael Nadal dupa doua luni de autoizolare, la primul antrenament pe terenul de tenis 

rafael nadal Academia Rafa Nadal Tenis ATP Tenis Rafael Nadal Roger Federer meci caritabil Africa de Sud Cape Town
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2020, 20:53
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2020, 21:07

Rafael Nadal a revenit pe terenul de tenis, intr-un sezon intrerupt in care mai are doua Grand Slam-uri de aparat. 

Cu mai putin de doua saptamani inaintea celei de-a 34-a aniversare, "Regele Zgurii", Rafael Nadal s-a intors pe terenul de tenis pentru prima data dupa perioada de autoizolare.

"Sunt aici, in sfarsit revenit pe teren. Sunt multumit ca ma pot antrena din nou si ma bucur foarte mult ca, aici la Academia Rafa Nadal, copiii se pot antrena din nou. Ei sunt fericiti, iar asta e mai important decat orice," a declarat Rafael Nadal intr-un videoclip incarcat pe Twitter.

  • Rafael Nadal Roger Federer meci caritabil Africa de Sud Cape Town

Odata cu anuntul presedintelui Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli cu privire la succesul francezilor in a evita anularea Roland Garros 2020, Rafa Nadal isi va reincepe seria antrenamentelor menite sa-l duca pana in finala turneului din Hexagon, la capatul careia ar putea castiga cel de-al 13-lea titlu de mare slem in Paris. 

In cazul in care spaniolul ar reusi aceasta performanta, l-ar egala pe Roger Federer la numarul Grand Slam-urilor adjudecate, 20, cu conditia ca elvetianul sa nu castige in prealabil US Open 2020, atat timp cat Slam-ul american se va desfasura, iar elvetianul va putea participa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!