Novak Djokovic A COMIS-O din nou, iar Rafael Nadal il ataca: "Daca mai vrea sa joace tenis, va trebui sa se vaccineze!"

Novak Djokovic A COMIS-O din nou, iar Rafael Nadal il ataca: "Daca mai vrea sa joace tenis, va trebui sa se vaccineze!"

Novak Djokovic a calcat din nou stramb in incercarea sa de a vorbi pertinent despre stiinta. 

Inclinatia liderului ATP, Novak Djokovic catre spiritualitate produce o distorsionare a realitatii. Intr-o discutie transmisa LIVE pe Instagram intre sarb si Chervin Jafarieh, cei doi au ajuns la concluzia ca emotiile noastre de moment si ceea ce vorbim schimba structura moleculara a apei pe care o bem.

"Exista o conexiune intre a fi cu adevarat prezent in moment cu a fi constient de momentul si de faptul ca bei apa. Am vazut oameni care prin aceasta transformare energetica, prin puterea rugaciunii, prin puterea recunostintei ajung sa transforme cea mai toxica mancare sau cea mai poluata apa intr-o apa vindecatoare. Pentru ca apa reactioneaza, iar oamenii de stiinta au dovedit asta, ca moleculele din apa reactioneaza la emotiile noastre, la ce spunem noi," a spus Novak Djokovic bazandu-se pe teoria elaborata de japonezul Masaru Emoto. 

Novak Djokovic, sustinator al teoriei pseudo-stiintifice conform careia apa isi schimba structura moleculara in functie de sentimentele si cuvintele omului


"Stiam ca crede in meditatie, in rugaciuni, in vindecari holiste. A urat faptul ca a trebuit sa se opereze la cot, a incercat sa amane acea interventie pentru mult timp, intrucat era convins ca isi poate vindeca singur corpul. Sunt foarte deranjata de faptul ca Novak Djokovic si celalalt tip spun ca poti sa transformi apa toxica in apa potabila,"
a fost replica fostei jucatoare americane, Mary Carillo.

Djokovic a fost unul dintre tenismenii care initial au fost ferm potrivnici ideii de a se vaccina impotriva noului coronavirus. "Personal, ma opun vaccinarii si nu mi-as dori sa fiu obligat de cineva sa ma vaccinez pentru a putea calatori. Dar daca va deveni obligatorie vaccinarea, va trebui sa iau o decizie. Am propriile mele ganduri in legatura cu aceasta problema si nu stiu daca acestea se vor schimba la un moment dat," afirma Nole in data de 20 aprilie, perioada in jurul careia sotia sa, Jelena, a fost pedepsita de Instagram pentru raspandirea unor informatii dovedite false. 

Novak insa a fost luat in serios, iar multi oameni din lumea tenisului au tinut sa-i atraga atentia cu privire la declaratia facuta. Printre ei, s-a regasit Rafael Nadal: "Nimeni nu poate fi fortat sa faca ceva, fiecare are dreptul la libera exprimare. Insa daca faci parte dintr-o competitie trebuie sa te supui regulilor impuse de cei responsabili. Daca cei de la ATP ne vor obliga sa ne vaccinam, atunci asa vom face. Djokovic va trebui sa se vaccineze daca vrea sa continue sa joace tenis la un nivel inalt. Cu totii trebuie sa facem asta, nu doar eu sau el. Daca ATP ne impune sa ne vaccinam, atunci asa vom face. Regulile trebuie respectate”, au fost cuvintele spuse de Rafael Nadal publicatiei La Voz de Galicia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies