Eugenie Bouchard emma raducanu WTA Tenis

Eugenie Bouchard o apără pe Emma Răducanu după criticile primite: „Te înțeleg!” 

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a ajuns în centrul atenției după ce a cucerit US Open în 2021, transformându-se rapid într-un real influencer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 21:47
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 22:10

Tânăra tenismenă cu origini române a cunoscut o ascensiune incredibilă după victoria surpriză de la US Open, iar de atunci a fost în centrul atenției, numeroase branduri dorind să colaboreze cu ea. Emma nu a reușit să câștige decât două din cele șapte meciuri pe care le-a disputat în 2022, iar asta i-a adus numeroase critici

Fanii jucătoarei au criticat-o dur pentru atitudine și prestații, reproșându-i că nu prioritizează tenisul, fiind focusată pe publicitate, contractele de sponsorizare și evenimentele moderne. Unul dintre cele mai recente parteneriate încheiate de Emma este cu renumitul Porsche. 

  • Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard o apără pe Emma Răducanu 

Într-un interviu acordat recent, Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor primite, dorind să evidențieze cât de mult se antrenează și cât de mult timp dedică tenisului, în comparație cu contractele publicitare. 

„Probabil că vedeți la știri sau pe rețelele de socializare că semnez diferite contracte și simt că este înșelător acest lucru, pentru că dedic 5-6 ore pe zi antrenamentului, dedic tenisului 12 ore pe zi. 

Postez o reclamă din mașină, în drum spre antrenament și dintr-o dată, asta înseamnă că 'nu mă focusez' pe tenis. Cred că e nedrept, însă e ceva cu care am învățat să mă obișnuiesc și sunt din ce în ce mai insensibilă la zgomotul exterior. În realitate, simt că zilele mele cu sponsorii sunt destul de limitate. Nu e o nebunie. Le dedic 3-4 zile în fiecare trimestru, nu este atât de mult”, a declarat Emma Răducanu, citată de The Guardian. 

Eugenie Bouchard (28 ani, 1248 WTA) a rezonat cu declarațiile Emmei și a sărit în apărarea ei, postând pe Twitter un mesaj scurt, alături de o poză în care apar declarațiile făcute de tenismena britanică: „Te înțeleg, Emma!”

Sportiva din Canada s-a accidentat în urmă cu aproape un an la umăr, iar de atunci a fost scoasă din circuit, având un an și o lună de la ultimul meci oficial jucat. Bouchard s-a operat la umăr în iunie 2021, iar de atunci se antrenează pentru a reveni pe terenul de joc. 

Modifică setările cookies