După ce Nadal a ieșit de la Roland Garros, Djokovic declară „cu jenă” că se așteaptă să câștige trofeul

Roland Garros 2024 Novak Djokovic rafael nadal Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 08:11
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 08:10

Cu câteva zile înainte de startul Roland Garros 2024, Novak Djokovic le-a comunicat cu sinceritate jurnaliștilor prezenți la Paris că îl vede pe Rafael Nadal favorit la câștigarea turneului de fiecare dată când ibericul participă.

Eliminat între timp - pentru prima oară în istoria participărilor sale în primul tur -, Nadal a părăsit capitala Franței, unde Djokovic încă nu a apucat să debuteze în actuala ediție.

Novak Djokovic: „Anul acesta am așteptări scăzute și speranțe mari.”

Curios, „Nole” a transmis că „îi este rușine” să afirme că are așteptări mari la Roland Garros 2024, unde comportă pretenția de a-și apăra titlul cucerit anul trecut. 

„Anul acesta am așteptări scăzute și speranțe mari. Știu de ce sunt capabil, mai ales la Grand Slam-uri. De obicei joc cel mai bun tenis la aceste turnee. Am făcut asta în cea mai mare parte a carierei mele și acesta este scopul. Anul trecut a fost excelent pe zgură, mai ales la Roland Garros.

„Îmi este rușine să spun care sunt așteptările mele. Sună arogant, dar orice, în afara titlului, nu e satisfăcător.”

Sper să am un turneu grozav. Mă concentrez pe fiecare zi în parte pentru a ajunge cât mai departe în turneu. Nu mă voi opri până când mă retrag. Eu doar așa știu să mă comport ca jucător de tenis și să concurez la cel mai înalt nivel.

Îmi cunosc calitățile și știu de ce sunt capabil și dacă mă simt bine fizic și mental, atunci mai am nevoie doar de puțin noroc.

Este greu să spun. Îmi este rușine să spun care sunt așteptările mele. O să fie greu să câștig turneul. Totul, cu excepția titlului, nu este satisfăcător pentru mine. Așa a fost întotdeauna. Știu asta. Va suna arogant, dar eu am o carieră care vorbește de la sine,” a declarat Novak Djokovic, înainte de primul meci. 


„Djokovic sau cum îl cheamă...” Ion Țiriac, moment savuros la turneul ATP întors la București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!