Simona Halep simona halep antrenament Simona Halep suspendata Tenis WTA Tenis

VIDEO Simona Halep joacă tenis! Sportiva din Constanța a revenit pe terenul de joc și se pregătește pentru noile provocări

Simona Halep a fost filmată antrenându-se pe terenul de zgură al complexului Stejarii Country Club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:45
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:52

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) trece prin cea mai complicată perioadă a vieții sale, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Dacă în vară parteneriatul cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, începea să aducă primele rezultate notabile - semifinală în turneul de la Wimbledon și trofeu câștigat în competiția WTA 1000 de la Toronto -, trei luni mai târziu, sportiva din Constanța se regăsește în posturi dificile: divorțată de fostul soț, Toni Iuruc, Simona Halep a primit vestea suspendării din circuitele WTA și ITF, din cauza unui test anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat. 

Simona Halep încheie sezonul 2022 în top 10 WTA, îndeplinindu-și singurul obiectiv propus pentru acest an

În timp ce avocații săi depun toate eforturile posibile pentru a-i scădea la minimum perioada suspendării, Simona Halep a ales să nu stea, ci să se antreneze, pe terenul de zgură al Complexului Stejarii. 

Ritmul adoptat de Simona Halep în imaginile apărute pe rețelele de socializare nu impresionează prin intensitate, dar relevă o susținere a perspectivei potrivit căreia jucătoarea din țara noastră nu este dispusă să renunțe, momentan, la cariera sa de profesionistă în „Sportul Alb.” 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies