Ana Bogdan WTA Varsovia Ana Bogdan Tenis WTA Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO De neoprit la Varșovia! Ana Bogdan s-a calificat în sferturi și are un culoar teribil pentru a atinge faza semifinalelor

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Varșovia, trecând de Katerina Siniakova, scor 6-0, 6-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 14:30
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 14:31

Ana Bogdan (29 de ani, 108 WTA) a reușit o victorie importantă în turul 2 al competiției WTA 250 de la Varșovia. Sportiva din Sinaia a învins-o pe Katerina Siniakova (26 de ani, 86 WTA), scor 6-0, 6-4, avansând în faza sferturilor de finală.

În faza ultimelor opt jucătoare, Ana Bogdan va primi replica învingătoarei partidei dintre Nadia Podoroska (211 WTA) / Laura Pigossi (113 WTA). 

Ana Bogdan, culoar către semifinalele turneului WTA de la Varșovia

Pentru a doua victorie legată în capitala Poloniei, Ana Bogdan va încasa un cec în valoare de €6,071 și 60 de puncte WTA, care o urcă 12 poziții în ierarhia WTA LIVE, până pe locul 96

Bogdan a câștigat 7 game-uri consecutiv, de la începutul partidei și până în debutul setului secund, timp în care a accelerat pe tabela de marcaj și grație numeroaselor erori neforțate comise de Siniakova.

Setul secund a fost mult mai disputat, desfășurându-se într-o oră și șapte minute. Deși a ratat șansa de a închide meciul la 5-2 în setul doi, Ana Bogdan s-a regrupat la a doua oportunitate procurată și a fructificat tocmai prima minge de meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!