Darren Cahill își cere scuze în fața fanilor Roger Federer: „E vina mea, am sărit calul!” Cum afectează AO 2022

Darren Cahill Roger Federer Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 11:21
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 11:29

Darren Cahill a fost nevoit să-și ceară scuze în fața fanilor Roger Federer, după ce le-a creat acestora speranțe false. 

Dacă în urmă cu 9 zile, fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill îi asigura pe fanii tenisului că îl vor vedea pe Roger Federer jucând în ediția 2022 a Openului Australiei, antrenorul tenismenului elvețian, Ivan Ljubicic a infirmat spusele tehnicianului de la Antipozi.

„E puțin probabil ca Roger Federer să joace la Australian Open. Are 40 de ani și nu se mai recuperează la fel de repede precum o făcea înainte. Dar vrea să concureze și nu se va retrage din senin. Îl vom putea vedea pe Roger jucând în 2022, nu știu când exact, dar în momentul de față își continuă recuperarea. O face încet, nu se grăbește,” a declarat antrenorul tenismenului elvețian, Ivan Ljubicic pentru Sky Sports

Atenționat de fanii tenisului pe Twitter, Darren Cahill a revenit asupra propriilor declarații și și-a cerut scuze în fața suporterilor lui Roger Federer pentru speranțele false pe care le-a creat. 

„Ar fi trebuit să o spun altfel. Roger Federer lucrează din greu și face tot posibilul pentru a juca la Australian Open. E vina mea, că am sărit calul. Îmi cer scuze fanilor Federer, dar la fel ca fiecare dintre noi, sper să poată juca la Melbourne,” a fost replica fostului tenismen australian, publicată pe Twitter.

Ce a spus Darren Cahill despre Australian Open 2022


„Sunt multe povești grozave care urmează să fie scrise la Australian Open. Aparent, Roger Federer va juca la ediția care urmează. Știu că muncește intens, că a revenit pe terenul de tenis și sunt destul de sigur că îl vom vedea la Australian Open. Este remarcabil ce reușește la vârsta de 40 de ani. El țintește trofeul de Grand Slam cu numărul 21,” spunea Darren Cahill pentru SportsDay Radio, în urmă cu mai bine de o săptămână. 

Rafael Nadal are același obiectiv. A reluat și el pregătirea, am văzut multe imagini cu el. Lucrează intens. Apoi, evident, îl avem și pe Novak. El a fost aproape de un an istoric, în care să câștige toate trofeele majore. Aș fi tare dezamăgit să nu îl văd.

Cred că Novak va veni în Australia, dacă va alege altceva acest turneu este mai important decât orice jucător. Dar chiar dacă nu va veni, Australian Open va fi un turneu uimitor. Totuși, aș fi foarte dezamăgit că 2022 să fie anul în care Djokovic nu va participa și sunt sigur că și fanii lui simt la fel. Australian Open va fi, din nou, un turneu fascinant, iar această poveste frumoasă va continua cu jucătorii care își doresc să joace și să încânte publicul,” a completat fostul antrenor al Simonei Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!