Chris Evert reacționează: „Emma Răducanu - Bianca Andreescu? O să iasă scântei!”

emma raducanu Bianca Andreescu Chris Evert WTA Miami Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 22 Martie 2023, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Martie 2023, 10:24

Emma Răducanu și Bianca Andreescu se duelează în runda inaugurală a competiției WTA 1000 de la Miami. 

Tragerea la sorți a turneului de calibru WTA 1000 din Florida le-a pus față în față pe Bianca Andreescu și Emma Răducanu, câștigătoarele-surpriză ale Openului American, în edițiile 2019 și 2021. 

Andreescu o conduce cu 1-0 pe Răducanu la meciurile directe, însă prima întâlnire directă a fost întreruptă de o accidentare acuzată de britanică. Emma Răducanu s-a retras la scorul de 2-6, 1-2 al meciului disputat pe zgură, în turneul WTA 1000 de la Roma, derulat în primăvara anului anterior. 

Emma Răducanu și Bianca Andreescu vor deschide ziua a doua de turneu, la Miami, de la ora 18:00

Comentând acest duel, Chris Evert - câștigătoare a 18 titluri de mare șlem - i-a asigurat pe fanii tenisului că nu vor să rateze această confruntare, precizând că ea însăși va merge la stadion, pentru a asista la meci din tribune. 

„Când am văzut tabloul și că Emma Răducanu o va înfrunta pe Bianca Andreescu mi-am spus că o să iasă scântei. Sunt două jucătoare cu potențial imens. Au câștigat turneu de Grand Slam și se întâlnesc în primul tur, fiecare dorind să își recapete forma de altădată.

Vor să revină sus nu doar din punct de vedere fizic, ci și cu încrederea de sine, prin a redobândi mentalitatea de campioane, care le-a ajutat să câștige US Open. 

Va fi grozav pentru spectatori, un meci încântător. Mă voi duce să îl văd, dar e păcat că vor juca în meci direct. Au nevoie de trageri la sorți mai ușoare pentru a-și redobândi încrederea de odinioară. 

Meciul acesta spune multe despre tenisul feminin, despre cât de încărcate sunt turneele cu jucătoare bune,” a declarat Chris Evert pentru Eurosport UK


Bianca Andreescu, mișcări lascive de dans: cum s-a filmat jucătoarea de tenis canadiană în extra-sezon 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!