Andrea Petkovic Simona Halep Tenis WTA Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Tenis

Campioana turneului de la Cluj, dezvăluire în premieră despre Simona Halep: ”Când face chestia asta, nu pierde!”

Andrea Petkovic a făcut o declarație atipică despre Simona Halep și modul în care românca se concentrează pe teren. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 17:17
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 17:24

Campioana turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Andrea Petkovic a dezvăluit într-un interviu acordat în timpul competiției Winners Open că a anticipat victoria Simonei Halep la Wimbledon încă din turul secund al ediției 2019. 

Învinsă de către Simona Halep de opt ori în nouă dueluri directe, Andrea Petkovic a afirmat că o cunoaște foarte bine pe jucătoarea română și că și-a dat seama că va câștiga din expresia feței sale care a indicat o putere de concentrare totală. 

Petkovic: ”Am anticipat încă din turul 2 că va câștiga turneul de la Wimbledon!”

”Să știi că mă uitam cu antrenorul meu la meci, în turul al doilea a jucat cu Mihaela Buzărnescu. A pierdut al doilea set, a mers la baie, după care a revenit pentru setul 3. S-a concentrat atât de puternic! Buzărnescu juca foarte bine, dar nu a avut nicio șansă. În acel moment m-am întors către antrenorul meu și i-am spus: 'Oh, Doamne, cred că Halep o să câștige Wimbledonul! Am spus asta încă din runda a doua. 

Iar el a spus: 'Nu, în niciun caz, e mai bună pe zgură.' Am simțit asta pentru că Simona are chestia asta (indică fruntea, făcând referire la privirea încruntată și vena încordată), iar când arată așa este concentrată la maximum, i se schimbă complet fața, nu se mai enervează și doar joacă punct cu punct. La finalul turneului, antrenorul a venit la mine și mi-a spus că nu crede cum am putut anticipa încă din turul secund că Simona Halep va câștiga Wimbledonul,” a spus Andrea Petkovic într-un interviu preluat de Mircea Meșter

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!